ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ… ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ;

Μπορεί η συγκυβέρνηση των Τσιπροβλαμμένων να διαψεύδει τα σενάρια για κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» από την παρούσα Βουλή, ως «όνειρα θερινής νυκτός», αλλά αυτά κυκλοφορούν.

Τα σενάρια προβλέπουν κατάρρευση της κυβέρνησης Τσίπρα και δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης μέσα στο καλοκαίρι, με πρωθυπουργό είτε τον Αβραμόπουλο είτε τον Στουρνάρα και αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως τον Δραγασάκη.

Πόση βάση μπορεί να έχουν; Καμμία απολύτως! Πρόκειται για επινοήσεις δημοσιογράφων, λόγω ελλείψεως θεμάτων πολιτικής επικαιρότητας, που έχει επιτύχει ομολογουμένως με αριστοτεχνικό τρόπο –και μάλιστα εδώ και πολλούς μήνες!- η συγκυβέρνηση των μνημονιακών δοσιλόγων!

Η αλήθεια είναι πως οι διεθνείς τοκογλύφοι δε θα βρουν πουθενά καλύτερους λακέδες από τους υπάρχοντες Τσίπρα και Καμμένο, οι οποίοι –εκτός των άλλων- εξασφαλίζουν και την κοινωνική ειρήνη, μέσω των πουλημένων συνδικαλιστικών ανδρεικέλων και των καθαρμάτων του μαρξιστικού παρακράτους, που τρομοκρατούν τον κοσμάκη!