«ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»: ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ Στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ… ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ

 

Γράφει ο Αντίοχος

Την «παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού» (σήμερα είναι, για όσους δεν το ξέρουν…) βρήκαν οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» του ΣΥΡΙΖΑ, για να κάνουν… προσκλητήριο σε όσα «προσφυγάκια» δεν έχουν ακόμα… προτιμήσει την Ελλάδα. Βλέπετε, έχουν αρχίσει ήδη οι πρώτες μαζικές καραβιές στα νησιά μας, ενώ ολόκληρο καλοκαίρι είναι μπροστά… Ιδού το σχετικό μήνυμα, το οποίο είναι βέβαιον πως θα φτάσει τάχιστα στους αποδέκτες του, δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

«… Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στα εκατομμύρια των προσφύγων και μεταναστών που εκδιώκονται από την πατρίδα τους λόγω πολέμου και φτώχειας, σε όλους όσοι υφίστανται διακρίσεις λόγω χρώματος, θρησκείας, σεξουαλικής προτίμησης.
Δίνουμε μήνυμα αγώνα απέναντι σε όλους όσοι επιχειρούν, σε περίοδο οικονομικής κρίσης, να υψώσουν τείχη ανάμεσα στους ανθρώπους και να καλλιεργήσουν ρατσιστικά στερεότυπα, αγωνιζόμαστε ενάντια στη νεοναζιστική ιδεολογία και τους εκπροσώπους της.

Ενθαρρύνουμε πολιτικές ένταξης των ανθρώπων που θα παραμείνουν στη χώρα μας και υποστηρίζουμε την αναγκαιότητα προστασίας και πρόσβασης στην εκπαίδευση για όλα τα παιδιά προσφύγων και μεταναστών, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.

Στεκόμαστε απέναντι στην Ευρώπη Φρούριο, στο κλίμα φόβου που καλλιεργείται στους ευρωπαϊκούς λαούς και αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία πραγματικής ισότητας, ισονομίας και ελευθερίας για όλους και όλες».

Και βέβαια, όσα περισσότερα «προσφυγάκια»… προτιμήσουν την Ελλάδα, τόσα περισσότερα φράγκα με κοινοτικά κονδύλια θα εισρεύσουν στα κρατικά ταμεία του μνημονιακού προτεκτοράτου Ελλαδιστάν Για να τα ξεκοκκαλίσουν τα «αλληλέγγυα» συντρόφια, όπως άλλωστε έκαναν και με τα προηγούμενα!