ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»

den-pigan-sxoleio-oi-mathites-ston-profiti-dimou-bolbis-w_l

Γράφει ο Αντίοχος

Πως είπατε; Τουλάχιστον γλιτώσατε την κοινή «φοίτηση» των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων» με τα παιδιά σας, γιατί «φοιτούν» μόνο τις απογευματινές ώρες; Είστε τυχεροί που δεν υπάρχουν hotspots στην περιοχή σας, άρα γλιτώσατε την παρουσία των «εμβολιασμένων» στα σχολεία των παιδιών σας; Εντάξει, υπάρχει εδώ κοντά ένα hotspot, έξω από την πόλη, αλλά τουλάχιστον δεν τους έχουμε και γείτονες; Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε! Καθότι, άλλα προβλέπει η επόμενη φάση του σχεδίου των λακέδων του Σόρος! Και κοινή «φοίτηση» ελληνόπουλων – «προσφυγόπουλων» στα σχολεία ολόκληρης της χώρας και hotspots με «προσφυγάκια» στις γειτονιές μας. Ιδού το αποκαλυπτικό φινάλε, σε άρθρο υπό τον τίτλο «Για τα προσφυγόπουλα που κάθισαν στα σχολικά θρανία», που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:

«Για λόγους εκπαιδευτικούς, επιχειρησιακούς, κοινωνικούς, επελέγη όχι η απότομη αλλά η σταδιακή ένταξη στην εκπαίδευση σε βάθος 1-2 εκπαιδευτικών περιόδων…

Το έργο της πρώτης και της δεύτερης φάσης, ολοκληρώνεται αυτή την περίοδο με την αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε. Έτσι θα διατυπωθούν και οι προτάσεις για τα επόμενα βήματα. Ο στόχος είναι, από το ερχόμενο φθινόπωρο, σταδιακά όλα τα προσφυγόπουλα να βρεθούν σε κανονικές τάξεις με ελληνόπουλα, διάσπαρτες σε όλη τη χώρα, ενώ σιγά-σιγά οι πρόσφυγες θα φεύγουν από τα κέντρα φιλοξενίας και θα αρχίσουν να κατοικούν όχι σε στρατόπεδα, αλλά σε κατοικίες σε πόλεις και χωριά. Όταν αυτό τελειώσει, θα μπορούμε να πούμε ότι πετύχαμε».

Πως είπατε; Δεν τα ξέρατε αυτά; Ε, λοιπόν, μάθετέ τα!