ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΝΕ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ;

imia2017-proteseikones_2__slider

Γράφει ο Αντίοχος

Ποια είναι η εξήγηση για όλα αυτά που συμβαίνουν τελευταία κατά της Χρυσής Αυγής, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από την ΕΡΤ –την οποία πληρώνουν υποχρεωτικά ΟΛΟΙ οι Έλληνες, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ;

Εφόσον η… ηρωική έξοδος των τσιπροβλαμμένων (με πρόωρες εκλογές…) δεν πρόκειται να συμβεί, οι σάπιοι ετοιμάζονται για την επομένη μέρα της προληπτικής νομοθέτησης των νέων αντιλαϊκών μέτρων. Κι όταν λέμε πως «ετοιμάζονται», εννοούμε για το πως θα εμποδίσουν την διαρκώς ογκούμενη λαϊκή δυσαρέσκεια να καταλήξει στην Χρυσή Αυγή.

Έτσι, σε πρώτη φάση έριξαν στην πιάτσα το χαλκευμένο (και μάλιστα με τελείως ερασιτεχνικό τρόπο – το μισό είναι έγχρωμο και το άλλο μισό μαυρόασπρο…) βίντεο, γεμάτοι ελπίδες.

Αλλά οι ελπίδες (εγκατάλειψης της Χρυσής Αυγής από μερίδα των ψηφοφόρων της) αποδείχθηκαν φρούδες, καθώς όχι μείωση, αλλά αντιθέτως αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής παρατηρήθηκε στις κρυφές «κυλιόμενες» δημοσκοπήσεις. Έτσι, για εκδίκηση, αμόλησαν τους παρακρατικούς και μας απέκλεισαν κι απ’ την ΕΡΤ.

Αλλά, ότι κι αν κάνουν, οι μέρες τους είναι ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ!