ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Ο 902.GR… ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟΥΚΟΥΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ;

kke

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στην εκπομπή «Επτά», της ΕΡΤ έδωσε τις προηγούμενες μέρες ο αρχικουκουές Κουτσούμπας και ως είθισται, η συνέντευξη αναρτήθηκε στο επίσημο κουκουέδικο ιστολόγιο. Όχι όμως ολόκληρη, αλλά… λογοκριμένη! Πως τόλμησαν απλοί υπάλληλοι του Γραφείου Τύπου να λογοκρίνουν τα λεγόμενα του αρχικουκουέ – και πιο συγκεκριμένα πέντε ερωταποκρίσεις; Προφανώς, με την συναίνεσή του!

Γιατί άραγε; Διότι, οι ερωτήσεις αφορούσαν τη θέση του… τιμημένου για το ευρώ και το εθνικό νόμισμα και ο Κουτσούμπας έδωσε απαντήσεις του τύπου «από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα», αποφεύγοντας επιμελώς να πάρει θέση κατά της τυραννίας του ευρώ: «Δεν είναι ο ρόλος μου να προτείνω νόμισμα», «το νόμισμα μπορεί να είναι ευρώ, μπορεί να είναι και δραχμή. Στο εσωτερικό ένα διαφορετικό νόμισμα από αυτό που χρησιμοποιείται στο εξωτερικό», ενώ δεν παρέλειψε και καταγγείλει τις εθνικές δυνάμεις που θέλουν μια Ευρώπη απαλλαγμένη από την κυριαρχία των τοκογλύφων: «στην Ευρώπη και στη χώρα μας αναπτύσσεται ένα “ευρωσκεπτικιστικό” ρεύμα από αντιδραστικές, ακροδεξιές, φασιστικές πολιτικές δυνάμεις».

Προφανώς, στην ΕΡΤ έδινε τις –επαναλαμβανόμενες ανά τακτά χρονικά διαστήματα- εξετάσεις του στο σύστημα (ντόπιο και ξένο…), ενώ στο 902 φρόντισε να μην μάθουν γι’ αυτές τα κορόιδα που τον ακολουθούν, για να κάνουν… επανάσταση!