Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

simaies

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Αδυνατώντας πλήρως και καταφανώς να αντιπαρατεθεί στο πολιτικό και ιδεολογικό πεδίο με τη Χρυσή Αυγή, η μαρξιστική νομενκλατούρα που πλούτισε και εξακολουθεί να πλουτίζει από τη δυστυχία και τα δεινά του Λαού μας επιχειρεί απεγνωσμένα να επιβάλλει στην ατζέντα μια άνευ ουσίας συζήτηση -δίχως βεβαίως τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής-, συζήτηση με όρους Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου!

Υπό αυτό το πρίσμα, η ελληνόφωνη αριστερά διεκδικώντας για τον εαυτό της τον ρόλο των μπολσεβίκικων ορδών του Στάλιν, καλεί Εγγλέζους και Αμερικανούς (βλέπε ΝΔ, κλεφτοΠΑΣΟΚ και λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις) να χτυπήσουν από κοινού το απόλυτο κακό της εποχής, την Γερμανία του Χίτλερ. Το ρόλο της τελευταίας, επιδιώκουν να αποδώσουν σήμερα στη Χρυσή Αυγή τα ορφανά του Μαρξ, εκείνα τα οποία μπορούν κάλλιστα σήμερα να χαρακτηρισθούν ως νόθα του Τζορτζ Σόρος!

Δυστυχώς για τα νόθα του Σόρος, ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος έλαβε τέλος εδώ και 72 έτη. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με ξεκάθαρες προτάσεις για την επίλυση των σύγχρονων ζητημάτων που απασχολούν τον Ελληνισμό ατενίζει το μέλλον με προβληματισμό αλλά και αισιοδοξία, αισιοδοξία που πηγάζει από την Πίστη στην ελληνική μας ψυχή και το Μεγάλο μας Λαό. Στην αντίπερα όχθη, οι απόγονοι εκείνων που υπόσχονταν στους Βούλγαρους την Μακεδονία και τη Θράκη προκειμένου να τους βοηθήσουν να αρπάξουν την εξουσία στην Ελλάδα, όχι μόνο δεν αποκήρυξαν το εγκληματικό, αντεθνικό τους παρελθόν, αλλά γυρεύουν -ως οι ίδιοι υποστηρίζουν- ένα «τρίτο γύρο ανταρσίας» για να ξεπλύνουν το αιώνιο στίγμα της συντριβής του 1949.

Το μεταπολιτευτικό σύστημα της σαπίλας και της διαφθοράς, οικοδομημένο πάνω σε δυο πυλώνες, τον καραμανλισμό και τον κομμουνισμό, κατηγορεί την Χρυσή Αυγή για εγκλήματα της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα. Κάποια θρασίμια της μασονοδεξιάς μάλιστα, την καλούν να αποκηρύξει το Ναζισμό! Την καλούν δηλαδή να απολογηθεί για εγκλήματα που διέπραξαν Γερμανοί και στα οποία δεν συμμετείχε!

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, δε νιώθουμε την παραμικρή ανάγκη να απολογηθούμε για τα εγκλήματα των Γερμανών στην κατεχόμενη Ελλάδα. Τα έχουμε κατ’ επανάληψη καταδικάσει και επιπλέον είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που απαιτεί την εγγραφή του γερμανικού κατοχικού δανείου στον Προϋπολογισμό του Κράτους. Κι όπως απαιτούμε να αποπληρώσει το σύγχρονο γερμανικό κράτος το κατοχικό δάνειο συν τους τόκους, κατά τον ίδιο τρόπο απαιτούμε την συγνώμη της αριστεράς προς τον Ελληνικό Λαό και την αποκήρυξη των εγκλημάτων της εις βάρος αυτού, κατά τον συμμοριτοπόλεμο.

Στην Πηγάδα του Μελιγαλά δεν σκότωσαν Γερμανούς οι μπολσεβίκοι, σκότωσαν τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, δολοφόνησαν αδιακρίτως αθώους Έλληνες Πατριώτες. Να απολογηθούν εκείνοι λοιπόν, για τα ειδεχθή εγκλήματα των προγόνων τους και όχι Εμείς οι Εθνικιστές, οι απόγονοι των μαχητών του Εθνικού Στρατού που συνέτριψε τον μπολσεβικισμό.

Και πάμε τώρα στο κρίσιμο ερώτημα: γιατί η αριστερά εμμένει συμπλεγματικά σε ατελείωτους μονολόγους κατά του Εθνικισμού με όρους Β’ Παγκοσμίου Πολέμου; Η απάντηση είναι σαφής και ξεκάθαρη: Διότι η αριστερά αφενός διαθέτει βαρύ ποινικό μητρώο το οποίο επιχειρεί τεχνηέντως να αποκρύψει και αφετέρου επειδή δεν διαθέτει κανένα άλλο επιχείρημα να αντιπαραθέσει απέναντι στον Λαϊκό Εθνικισμό!

Να ισχυριστεί δηλαδή η αριστερά τι; Πως δεν ενεπλάκη σε όλα τα μεγάλα μεταπολιτευτικά σκάνδαλα; Πως δεν διόρισε στο δημόσιο τη συντριπτική πλειοψηφία των κομματόσκυλών της; Πως δεν είναι σήμερα τα στελέχη της οι πιο βολεμένοι και πλούσιοι στην Ελλάδα, με καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ σε ελληνικές και κυρίως ξένες τράπεζες; Πως δεν προσκύνησε την Γερμανία της Μέρκελ και του Σόιμπλε υπογράφοντας Μνημόνιο με το οποίο ξεπουλιέται η Πατρίδα και εξαθλιώνεται ο Λαός μας; Πως δεν έφερε στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες στους οποίους παραχωρεί προνόμια που οι Έλληνες δεν πρόκειται ποτέ να δουν; Πως δεν στρέφεται κατά της Ορθοδοξίας κάνοντας λόγο για άθρησκο Κράτος την ίδια ώρα που επιβάλλει με κάθε τρόπο την ισλαμοποίηση κατ’ εντολή του Σόρος; Και τέλος, πως δεν πληρώνεται από το γερμανικό υπουργείο των Εξωτερικών για να συκοφαντεί και να λασπολογεί τη Χρυσή Αυγή;

Η αριστερά, η μασονοδεξιά, οι καναλάρχες, οι μεγαλοεκδότες και εργολάβοι του δημοσίου, οι τραπεζίτες, ΟΛΟΙ δηλαδή οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας, καλούν τους Έλληνες να θέσουν τη Χρυσή Αυγή στο κοινωνικό περιθώριο. Έπρεπε να το σκεφτούν πριν οι ίδιοι θέσουν τη συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας στο κοινωνικό περιθώριο. Έσκαψαν το λάκκο τους και θα τιμωρηθούν καθώς η Χρυσή Αυγή ηγείται και οδηγεί όλους εκείνους τους Έλληνες τους οποίους το σύστημα της διαπλοκής, της μίζας και της φαυλότητας έθεσε αλαζονικά και εκδικητικά στο περιθώριο. Ηγείται και οδηγεί, με δυο μονάχα Σημαίες στην πρωτοπορία του Πολιτικού της Αγώνα:

Την Γαλανόλευκη της Εθνικής μας Ελευθερίας και την Πορφυρή με το Μαίανδρο της Κοινωνικής Δικαιοσύνης!

Ο κομμουνισμός τελείωσε, Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Πηγή: Αντεπίθεση