ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ… ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ

7e8f4863c0765ca4c5aea58990e61c7d

Γράφει ο Αντίοχος

Όλα τα… μωρά στην «πίστα»! Ο διευθύνων σύμβουλος της διαβόητης τοκογλυφικής Goldman Sachs Group Inc, ονόματι Λόιντ Μπλάνκφεϊν είναι ο πρώτος τραπεζίτης της Wall Street που αποδοκιμάζει την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να απαγορεύσει την είσοδο στην αμερικανική επικράτεια σε πολίτες από κάποιες μουσουλμανικές χώρες, χωρίς αυτές οι χώρες να του δίνουν αναλυτικά στοιχεία περί αυτών.
Σε ηχητικό ηλεκτρονικό μήνυμα, λοιπόν, που απέστειλε στο προσωπικό της εταιρείας, ο Μπλάνκφεϊν εξήρε την πολυφυλετικότητα της μεγαλύτερης τράπεζας της Wall Street: «Η φυλετική διαφοροποίηση του στελεχιακού δυναμικού αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της τράπεζας. Αν το προσωρινό πάγωμα στο κλείσιμο των συνόρων προσλάβει διαρκή χαρακτήρα, θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην τράπεζα και στο προσωπικό της».

Είναι αυτό που λέγαμε και προ των αμερικανικών εκλογών, ότι το κατεστημένο θα πολεμήσει λυσσωδώς τον Τραμπ, αν εφαρμόσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις -αυτές που είναι αντίθετες με τα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Και τώρα που άρχισε να τις εφαρμόζει, άρχισε ο πόλεμος! Να δούμε ποιος θα βγει νικητής στο τέλος!