Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ: ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ! ΒΙΝΤΕΟ

 

Ηχηρό μήνυμα κατά του κλεπτοκρατικού τόξου έστειλε από την παρουσίαση του πορίσματος της Χρυσής Αυγής ο Αρχηγός του Κινήματος, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στα συνεχή ψευδή δημοσιεύματα των εφημερίδων και των καναλιών ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή θα συνεργαστεί με κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή έχει κλειστές τις πόρτες της σε όσους λέρωσαν τα χέρια τους συνεργαζόμενοι με το πολιτικό κατεστημένο, τονίζοντας ότι όσο κλειστές είναι οι πόρτες για όλους τους ουραγούς του κατεστημένου, τόσο ανοιχτές είναι οι αγκαλιές μας για τον Ελληνικό Λαό.

Στη συνέχεια ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στα της εξεταστικής επιτροπής, που ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις ότι δήθεν ο Σύριζα θα διαλύσει την διαπλοκή και εν τέλει κατέληξε σε ένα κατάπτυστο πόρισμα, το οποίο επιχειρεί να πείσει ότι όλα στην Ελλάδα είναι «αγγελικά πλασμένα» και «ουδέν μεμπτό ευρέθη» σε όλες αυτές τις δανειακές συμβάσεις των κομμάτων και των ΜΜΕ, που χρωστάνε σε όποιον μιλάει Ελληνικά.

Καθόλου τυχαίο ότι όλα τα σκάνδαλα και η κλεπτοκρατία ξεκίνησαν από την συγκυβέρνηση Μητσοτάκη – Φλωράκη με τον ενιαίο τότε Συνασπισμό και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον Αγώνα της από αίθουσα σε αίθουσα, από πλατεία σε πλατεία και από χωριό σε χωριό. Ακόμα και από φυλακή σε φυλακή και στην εξορία άμα αυτό απαιτηθεί για τον Λαό και την Πατρίδα μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-kata-kleptokratias-agwnas-mechri-thn-telikh-dikaiwsh#ixzz4WNWBTqVK