ΚΑΜΕΡΑ «ΕΠΙΑΣΕ» ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥΣ;

ea

Τελικά, μια κάμερα ασφαλείας, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αραχώβης και Χ. Τρικούπη «έπιασε» τα παρακρατικά σκυλιά που προχθές πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, σύμφωνα με «διαρροή» της Αστυνομίας.

Σύμφωνα πάντα με την «διαρροή», πρόκειται έναν άνδρα κανονικού αναστήματος και «ξερακιανό», που φορούσε σκούφο μέχρι τα μάτια, ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο του ήταν καλυμμένο με μια “μπαλακλάβα”, όπως αυτές που χρησιμοποιούν οι μοτοσυκλετιστές.

Μαζί του ήταν κι ένα δεύτερο άτομο πιο ψηλό, το οποίο είχε μονίμως το χέρι του στην τσέπη όπως φαίνεται από την κάμερα, προφανώς κρατώντας κάποιο όπλο, για να πυροβολήσει κατά των αστυνομικών, αν ανταπέδιδαν τα πυρά.

Είναι προφανές, ότι «ξερακιανοί» αναρχοκομμουνιστές είναι ελάχιστοι, οπότε είναι πανεύκολο να εντοπιστεί τουλάχιστον ο ένας δράστης, σε πρώτη φάση.

Όμως…

1ον) Γιατί η Αστυνομία βιάστηκε να δώσει στη δημοσιότητα την πληροφορία; Γιατί δεν περίμενε να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη; Τόσο κουτοί είναι στην Αστυνομία ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

2ον) Γιατί άραγε έδωσαν επιπροσθέτως την ακριβή διεύθυνση του μαγαζιού με την κάμερα; Για να το κάψουν τα συντρόφια;