Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

 

xrysh-augh

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ τα σχετικά με τον πληθυσμό της Ελλάδος, δεν επιτρέπουν την παραμικρή παρερμηνεία: ο Λαός μας γηράσκει και θνήσκει, όπερ σημαίνει πως οδηγείται με γοργούς μάλιστα ρυθμούς προς τον αφανισμό του.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση της υπηρεσίας την 1η Ιανουαρίου του 2016, ο πληθυσμός της χώρας παρουσιάζεται μειωμένος κατά περίπου 80.000 ανθρώπους, αριθμώντας 10.783.748 κατοίκους. Οι γεννήσεις για το συγκεκριμένο έτος ανήλθαν σε 91.847, έναντι 121.212 θανάτων. Είναι συνεπώς προφανές ότι το δημογραφικό καθίσταται η υπ’ αριθμόν ένα απειλή για το Έθνος μας.

Το πρόβλημα οξύνεται ακόμη περισσότερο εάν αναλογιστεί κανείς πως το Κράτος, δηλαδή οι κυβερνήσεις που το διοικούν, παρά την επισήμανση του μείζονος κινδύνου ο οποίος σαφώς και δεν διαπιστώθηκε τώρα, δεν έχουν λάβει αλλά ούτε καν εκδήλωσαν την πρόθεση λήψης μέτρων για την αναστροφή της δραματικής καταστάσεως. Τουναντίον μάλιστα, το Κράτος σε κάθε του απόφαση και ενέργεια καταδεικνύει πως επιδιώκει τον διαφαινόμενο πια αφανισμό.

Οι συνέπειες του φαινομένου απλώνονται σε κάθε τομέα της ελληνικής ζωής. Το ποσοστό των Ελλήνων ηλικίας 0-14 ετών μειώνεται διαρκώς, ενώ αντιστρόφως αυξάνεται αλματωδώς το ποσοστό των ηλικιών άνω των 65 ετών. Η λειψανδρία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ένα ζήτημα το οποίο έχει από μακρού χρόνου επισημανθεί ενώ πλέον, δύναται ο καθένας να συνειδητοποιήσει τα παρελκόμενα της υπογεννητικότητας σε θέματα που βρίσκονται υποτίθεται στην κορυφή της πολιτικής ατζέντας, όπως είναι το ασφαλιστικό.

Είναι εξόχως χαρακτηριστικό της κρατικής στόχευσης το γεγονός ότι αναζητεί τάχα λύσεις και ένα δικαιότερο ασφαλιστικό σύστημα, δίχως όμως να επιχειρείται ποτέ η ενίσχυση των γεννήσεων, η οποία αποτελεί και τον καθοριστικότερο παράγοντα ο οποίος δύναται να συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση. Αντ’ αυτού, η κυβέρνηση αφενός προσκαλεί λαθρομετανάστες παραχωρώντας τους προνόμια τα οποία δεν απολαμβάνουν Έλληνες και αφετέρου προωθεί παντοιοτρόπως την φυγή Ελλήνων προς το εξωτερικό, με τον αριθμό αυτών να αγγίζει τα τρομακτικά επίπεδα του μισού εκατομμυρίου!

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν πως μόνο για το 2015, 109.351 συμπατριώτες μας πήραν το δρόμο της αναζήτησης καλύτερης τύχης στο εξωτερικό, ενώ στην αντίπερα όχθη, περί τους 65.000 λαθρομετανάστες εγκαταστάθηκαν παρανόμως στην Πατρίδα μας, σύμφωνα με το κρατικό σχέδιο αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού!

Ακόμη και αν στα επόμενα έτη καταγραφεί από την ΕΛΣΤΑΤ μια έκρηξη των γεννήσεων, αυτή θα είναι πλασματική και ξεκάθαρα στρεβλωτική: θα πρόκειται για γεννήσεις λαθρομεταναστών, τα επίπεδα των οποίων είναι ως γνωστόν υψηλά. Αντιθέτως, ο ελληνικός πληθυσμός είτε θα γηράσκει είτε θα πεθαίνει είτε θα μεταναστεύει διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία, αυτονόητο δικαίωμα το οποίο δεν του αναγνωρίζει το σημερινό αντεθνικό Κράτος.

Η βασική προτεραιότητα ενός Κράτους Εθνικού είναι το δίχως άλλο η ενίσχυση με κάθε τρόπο του θεσμού της οικογένειας. Για να υπάρξει όμως οικογένεια, θα πρέπει να έχει διασφαλιστεί η εργασία των συντελεστών της, εκείνων δηλαδή που θα φέρουν στον κόσμο τα νέα ελληνόπουλα.

Καθίσταται σαφές ότι οι δυνάμεις του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου δεν είναι υπεύθυνες μονάχα για την οικονομική εξαθλίωση του Λαού μας. Είναι οι κατ’ εξοχήν ένοχες -στον ανώτερο βαθμό- για τον επιβαλλόμενο αφελληνισμό, αφελληνισμό που προωθείται και προστατεύεται από τους νόμους ενός Κράτους που στην πράξη αποδεικνύει πως μισεί θανάσιμα οτιδήποτε ελληνικό.

Ιδού λοιπόν ο βαθύτερος λόγος για τον οποίο έχουμε καθήκον να πολλαπλασιάσουμε την αγάπη μας προς την Πατρίδα και ταυτόχρονα να γιγαντώσουμε τη θέλησή μας για τη συντριβή μιας αντεθνικής Τυραννίας που στραγγαλίζει το Μεγάλο μας Έθνος. Τούτη και η βασικότερη αιτία για την οποία θεωρούμε τη Χρυσή Αυγή ως τη μοναδική εγγύηση της προάσπισης και επιβίωσης του Ελληνισμού μας!

 

Πηγή: antepithesi.gr