ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

marousi2017_1__article

 

Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος Συναγωνιστών τελέστηκε η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, στην οποία παρέστησαν πλήθος Βουλευτών και Στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου.

Στην αρχή της εκδηλώσεως, την οποία συντόνισε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, Μιχάλης Μπέλλος, προβλήθηκε βίντεο που επιμελήθηκε Συναγωνιστής από την Τοπική Οργάνωση, στην οποία παρατέθηκε αποκλειστικό υλικό, φωτογραφίες και βίντεο από τις δράσεις του έτους 2016 της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων.

Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, στον σταλινικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις συζητήσεις για το Κυπριακό και σε όλα τα άλλα που ετοιμάζονται εναντίον των Ελλήνων τόσο της Μητρόπολης όσο και της μαρτυρικής Μεγαλονήσου, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τους διάφορους εθνοπατέρες οι οποίοι τάζουν παροχές.

Η Χρυσή Αυγή τάζει μονάχα Εθνικούς Αγώνες!

Ακολούθησε η παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας και η εκδήλωση έκλεισε με τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhnuma-sunechishs-twn-ethnikwn-agwnwn-gia-thn-ellada-kai-thn-kupro-apo-to-m#ixzz4VU42DtL6