ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΕΠΙΔΟΞΟ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ

viasmos

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Ν’ αγιάσουν τα χεράκια του. Να ζήσει χίλια χρόνια. Σε αυτόν τον άνθρωπο πρέπει δικαίως ν’ απονεμηθεί το μετάλλιο του ήρωα και του καλύτερου πατέρα, αν υπάρχει κάποια τέτοια διάκριση.

Στην πόλη Κλέβε της Γερμανίας μια 23χρονη νεαρή μετά από διασκέδαση βγήκε τα ξημερώματα, από το νυκτερινό κέντρο για να πάει σπίτι της. Επειδή δεν έβρισκε εύκολα ταξί λόγω του προχωρημένου της ώρας, υποχρεώθηκε να περπατήσει μέχρι να συναντήσει κάποιο. Πολύ σύντομα αντιλήφθηκε κάποιον αλλοδαπό άνδρα, να την ακολουθεί και αμέσως κάλεσε μέσω του κινητού τηλεφώνου της τον πατέρα της. Ο 57χρονος πατέρας της άμεσα έσπευσε στο σημείο που του υπέδειξε η κόρη του και αντίκρισε τον άνδρα, ο οποίος ήταν ένας από τους «καημένους», «δυστυχισμένους» και «κατατρεγμένους» «πρόσφυγες», που και καλά έφυγε από τη χώρα του για να γλυτώσει από τον πόλεμο και την βία, να σκίζει τα ενδύματα της κόρης του προσπαθώντας να την βιάσει.

Η αντίδρασή του ήταν καταιγιστική. Επιτέθηκε στον λαθρομετανάστη και στην κυριολεξία τον έκανε «μπαούλο», χτυπώντας τον άγρια και αλύπητα. Αφού λοιπόν τον άφησε αναίσθητο στο έδαφος κάλεσε την αστυνομία η οποία τον έστειλε στο νοσοκομείο όπου θα νοσηλευθεί και κατόπιν θα δικαστεί. Θα εκτίσει την ποινή του και θα απελαθεί.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της μικρής πόλης χαρακτήρισε τον πατέρα ως ήρωα, λόγω του ότι έσωσε την κόρη του, γλυτώνοντας την από έναν άγριο βιασμό.

Μπορείτε άραγε να αναλογιστείτε, τι θα επακολουθούσε, αν ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ;;; Ποιος θα ήταν ο θύτης και ποιος το θύμα;;;; Ποιος θα δικάζονταν και ποιος θα απολάμβανε τιμές και δόξες;;;

Μόλις λοιπόν διαπιστώνονταν ότι ο χτυπημένος ήταν λαθρομετανάστης, αμέσως θα ενεργοποιούνταν όλη η χυδαία και νοσηρή προπαγανδιστική μηχανή των σαλτιμπάγκων του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου, που έχουν μετονομάσει σε δημοκρατία, την ασυδοσία, τον εκφυλισμό και το χάος. Ο λαθρομετανάστης θα μεταφέρονταν με κάθε φροντίδα στο καλύτερο νοσοκομείο και επειδή τέτοιο οίκημα κάτω από κρατικό φορέα δεν υπάρχει, πιθανά θα απολάμβανε με έξοδα του ελληνικού κράτους την περίθαλψη σε κάποιο ιδιωτικό νοσηλευτήριο. Άμεσα θα κινητοποιούνταν, όλο το σκιώδες και δολοπλόκο ακροαριστερό δικηγορικό κύκλωμα, αυτό που καταφθάνει στη ΓΑΔΑ, πριν ακόμη αφιχθούν οι συλληφθέντες ιδεολογικοί τους σύντροφοι, οι καταστροφείς και εμπρηστές των διαφόρων συλλαλητηρίων. Θα πήγαιναν στο νοσοκομείο, συμβουλεύοντας τον επίδοξο βιαστή να καταθέσει μήνυση κατά του πατέρα της παρ’ ολίγον βιασθείσης για εξάσκηση αναίτιας βίας εις βάρος του και για προσβολή της προσωπικότητάς του, κατά του παρ’ ολίγον θύματός του πιθανότατα για καταστολή των γενετήσιων του ορμών και τέλος κατά της Πολιτείας διότι δεν υποχρεώνει τις Ελληνίδες, στο όνομα του Ξένιου Διός ν’ ανοίγουν τα πόδια τους στον κάθε τριτοκοσμικό εισβολέα. Φυσικά όλα τα παραπάνω θα διανθιζόντουσαν από την πάντα καταγγελθείσα αστυνομική αδιαφορία, ολιγωρία και την ωμή συμπεριφορά  των οργάνων της τάξης απέναντί του. Έτσι ο ξυλοκοπημένος βιαστής θα απαιτούσε, βάσει πάντα των νουθεσιών των γνωστών και μη εξαιρετέων δικηγόρων, βασιλική αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο και να είστε βέβαιοι, όσο απίθανο και υπερβολικό και αν σας φαίνεται θα την έπαιρνε. Αρκεί να θυμηθείτε την αποζημίωση των € 170.000 κατ άτομο, που δόθηκε σε δυο εγκληματίες έναν από το Καζακστάν και ένα Αλβανό που το 2010 ξυλοκόπησαν άγρια μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη γυναίκα και την πέταξαν στην άσφαλτο προσπαθώντας να την ληστέψουν. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, όπου δικαίως κατ’ εμάς  έλαβαν ιδιαιτέρα περιποιήσεως, από έναν αστυνομικό που τους χαστούκισε.  Επειδή ρουφιάνοι και καταδότες υπάρχουν παντού κάποιος τράβηξε στο κινητό το συμβάν και το έδωσε στις ύαινες των ΜΜΕ. Το θέμα έλαβε διαστάσεις, ο αστυνομικός απολύθηκε και οι εγκληματίες αποζημιώθηκαν για προσβολή της προσωπικότητάς τους. Διότι στο ερμαφρόδιτο καθεστώς της αστικής δημοκρατίας οι προστάτες του νόμου αποπέμπονται και οι εγκληματίες αμείβονται.

Και θα επαναλάβουμε ότι δεν πρέπει να θεωρείτε υπερβολικά όλα όσα αναφέρουμε. Απλά θυμηθείτε ότι όταν δικάζονταν στα δικαστήρια της Ερμούπολης το αλλοδαπό κτήνος που βίασε και άφησε ανάπηρη την 16χρονη τότε Μυρτώ, οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν  συγκεντρωθεί απ’ έξω με πανό που έγραφαν «Συμπαράσταση στον αλλοδαπό Αχμέντ Βακάς».

Ν’ αγιάσουν λοιπόν για μια ακόμη φορά τα χέρια του Γερμανού πατέρα που προστάτευσε το παιδί του, από ένα τριτοκοσμικό κτήνος και ας καταλάβουν επιτέλους καλά όλοι οι λαθρολάγνοι που αναγνωρίζουν μόνο δικαιώματα στους τριτοκοσμικούς εισβολείς, ακόμη και όταν εγκληματούν, ότι το ποτήρι ξεχείλισε.