Ν’ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

kke_17

Μέχρι και το Γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του… τιμημένου κουκουέ, ασχολήθηκε με τους απανταχού της γης απρόσκλητους, που ξεπαγιάζουν στα hotspots της συμφοράς:
«Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης και του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες παραμένουν εκτεθειμένοι στο κρύο και στο χιόνι, μέσα σε απάνθρωπες και επικίνδυνες συνθήκες. Η κυβέρνηση φέρει ακέραια την ευθύνη γι’ αυτή την κατάσταση, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσει το ταχύτερο δυνατό, με την άμεση μετεγκατάσταση των προσφύγων σε κλειστούς θερμαινόμενους χώρους και την παροχή όλων των απαραίτητων μέσων».
Παρατήρηση 1η: οι θησαυροφύλακες του Περισσού απαξιούν να ασχοληθούν με τους Έλληνες αστέγους, που δεν έχουν ούτε σκηνή πάνω απ’ το κεφάλι τους.
Παρατήρηση 2η: σε ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης προς τα χειμαζόμενα «προσφυγάκια», το… τιμημένο οφείλει να δώσει πρώτο το καλό παράδειγμα και ν’ ανοίξει άμεσα τους «κλειστούς θερμαινόμενους χώρους» που διαθέτει. Ήτοι, το παλάτι του Περισσού και όλα τα κατά τόπους γραφεία του. Αλλιώς, τα συντρόφια κοροϊδεύουν την κοινωνία!