ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΚΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΑ!

politikoi_arxhgoi

Γράφει ο Αντίοχος

Ημέρα της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών –των κομμάτων του «συνταγματικού» τόξου, βεβαίως-βεβαίως…- για τις εξελίξεις στην επιχειρούμενη μεγάλη προδοσία στο Κυπριακό, είναι η σημ
ερινή.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του mister Tsipra είναι το εξής: στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με τον Κούλη, στις 12 με την μαντάμ Φώφη, στις 2 μ.μ. με τον αρχικουκουέ Κουτσούμπα, στις 5 μ.μ. με τον Θεοδωράκη, στις 7.30 μ.μ. με τον Λεβέντη και στις 8.30 μ.μ. με τον… υπασπιστή του, Καμμένο.

Φυσικά, δεν θα συναντηθεί ποτέ με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, προς δόξαν της… δημοκρατίας τους! Και προς απόδειξη, ότι η Χρυσή Αυγή ήταν και παραμένει το μόνο σταθερά και αδιαπραγμάτευτα αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα σήμερα!

Απ’ την άλλη, πράγματι δεν υπάρχει και λόγος για μια τέτοια συνάντηση, καθώς οι θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι γνωστές και εκ διαμέτρου αντίθετες μ’ αυτές του εσμού των προδοτών του ελληνικού έθνους -ενεργουμένων των ξένων πρεσβειών, που παριστάνουν θρασύτατα τους εκπροσώπους του ελληνικού λαού.

Κατά τα άλλα, να χαίρονται την… κατεψυγμένη δημοκρατία τους, που όλους τους χωρά, εκτός από τους Έλληνες πατριώτες! Όσο για την νέα προδοσία που ετοιμάζουν κατ’ εντολήν των αφεντικών τους, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!