Ο «ΟΜΟΡΦΟΣ, ΗΘΙΚΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ» ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

koutsouba_zoi708

Απάντηση στις καταγγελίες που έκαναν εις βάρος της τις προηγούμενες ημέρες στελέχη της νεολαίας του κόμματός της, έδωσε η αφέντρα Ζωή.

Η οποία, κατήγγειλε ονομαστικά τον εκδότη του συριζοπεριοδικού UNFOLLOW Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, την περιφερειακή σύμβουλο και στέλεχος της ΑΝΤΑΡCIA Δέσποινα Κουτσούμπα αλλά και τον Παναγιώτη Σωτήρη, των Λαφαζανίστας, ότι εξαγόρασαν τρεις πρώην συνεργάτες της – προφανώς λειτουργώντας ως όργανα της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης των τσιπροβλαμμένων:

“Χαραλαμπόπουλος, Κουτσούμπα και Σωτήρης αναμείχθηκαν σε μια προσπάθεια υπονόμευσης της Πλεύσης. Στην αρχή προσπάθησαν να διεισδύσουν και στη συνέχεια αποδεδειγμένα και με ντοκουμέντα εξαγόρασαν συνεργάτες μου. Τρεις συνεργάτες μου. Ξέρω, πως είναι άνθρωποι να μετατρέπονται σε κάτι άλλο από αυτό που νόμιζες, δεν θα επιτρέψω αυτό ξανά να συμβεί. Η Δέσποινα Κουτσούμπα πρότεινε χρήματα στον στενό μου συνεργάτη Αντώνη Σιγάλα δήθεν για να κάνει μαθήματα ορθοφωνίας στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο. Πρέπει να καθαρίσει ο αντιμνημονιακός χώρος από λαμόγια».

Αυτός είναι ο «όμορφος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος» κόσμος της αριστεράς στην Ελλάδα. Βρώμα και δυσωδία!