ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ’ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ… 2019!

politikoi_arxhgoi

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Είναι γεγονός, ότι τον τελευταίο καιρό, με πρωτοβουλία της συγκυβέρνησης των συριζοψεκασμένων και με την συμφωνία όλων των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», οι καθαρά πολιτικές ειδήσεις είναι από δυσεύρετες μέχρι ανύπαρκτες!

Μεταξύ των άλλων συνεπειών που έχει η έλλειψη πολιτικών ειδήσεων, είναι και η σεναριολογία για το μέλλον από κάποιους ευφάνταστους δημοσιογράφους.

Μεταξύ των απίστευτων σεναρίων που έχουμε διαβάσει αυτές τις μέρες, είναι και κάποιο που γράφτηκε στο Κουρδιστό Πορτοκάλι, και προβλέπει από τώρα για το… 2019, την μετακόμιση του mister Tsipra στην προεδρία της δημοκρατίας τους και του Χουλιαράκη στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν θα ασχολούμασταν με τόσο… μακροπρόθεσμα σενάρια (προφανώς καλπάζουσας νεοδημοκρατικής φαντασίας…), αν δεν ανέφεραν και τα εξής… κουφά:

«Ως γνωστόν η θητεία του Παυλόπουλου ολοκληρώνεται τον Φεβρουάριο του 2019. Τότε υπάρχει ήδη συμφωνία με την Ένωση Κεντρώων, την Χρυσή Αυγή και κατά πάσα πιθανότητα και το ΠΑΣΟΚ να προστεθούν στους 153 των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να υπερψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος θα αποδράσει χωρίς αμυχές στην ασφάλεια του Προεδρικού Μεγάρου…».

Αλλού αυτά, σεναριογράφοι της κακιάς ώρας! Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει συμφωνίες με κανέναν εκ των υπευθύνων της δυστυχίας του ελληνικού λαού, ούτε πάνω ούτε κάτω απ’ το τραπέζι κι ούτε πρόκειται ποτέ να ψηφίσει τοιούτον για πρόεδρο! Τα κόμματα του… τόξου (συμπεριλαμβανομένης και της νουδούλας) μπορεί να τα βρουν μεταξύ τους, για οποιανδήποτε υποψήφιο. Άλλωστε, και τον νυν πρόεδρο Πάκη, μαζί τον ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, νουδούλα και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις!