Λεφτά υπάρχουν, δίνουν επίδομα λαθρομετανάστευσης, 400€ σε όποιον μπαίνει παράνομα στην χώρα

%ce%bb%ce%b5%cf%86%cf%84%ce%b1

Γράφει ο Νικογιάννης

Την ώρα που ο λαός  πένεται και υποφέρει !Συνάνθρωποί μας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, ενώ πολλοί δεν έχουν καν τα προς το ζην!

Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες, που ζουν με 400 € το μήνα και με αυτά πληρώνουν ενοίκιο, λογαριασμούς και φαγητό. Και προσπαθούν να επιβιώσουν. Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες χωρίς ρεύμα και χωρίς θέρμανση, σπίτια χωρίς φάρμακα και χωρίς τροφή.

Οι άθλιοι που μας κυβερνούν μοιράζουν τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων στους λαθρομετανάστες, καθώς αντικαθιστούν  το συσσίτιο που δίδεται στους λαθρομετανάστες με χρήματα, ‘όπως ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Τι να το κάνουν το φαγητό τα προσφυγάκια;  Αφού πολλές φορές το πετούν γιατί είναι εκλεκτικά, έτσι είπαν να τους γεμίσουν με χρήματα για να μην έχουν παράπονο.

Ο Μουζάλας  έφθασε μάλιστα στο σημείο να κάνει και… διευκρινίσεις για να… ηρεμήσει τους Έλληνες, διευκρίνισε λοιπόν πως δεν θα είναι ανώτερο από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στην χώρα, το οποίο για τις ελληνικές οικογένειες είναι τα 400 ευρώ.

Το πρόγραμμα διανομής μετρητών «θα πρέπει να έρθει σε αρμονία με τις εθνικές πολιτικές, για παράδειγμα τα μετρητά δεν μπορούν να υπερβαίνουν ανά οικογένεια το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που ισχύει για τους Έλληνες», παρατήρησε ο υπουργός και διευκρίνισε: «Δεν είναι δυνατόν μια ελληνική οικογένεια να παίρνει 400 ευρώ και να δώσουμε στους μετανάστες 500 ευρώ».

Δεν μας είπε όμως ο ανεκδιήγητος κομμουνιστής που τολμά να συγκρίνει τους Έλληνες με τους λαθρομετανάστες, τι πληρώνουν με αυτά το 400 € οι Έλληνες, δεν μας είπε ότι τους τα δίνουν με το έναν χέρι και τους τα παίρνουν με το άλλο μέσω της φορολογίας για να τα δώσουν στους αγαπημένους τους λαθρομετανάστες.

Τα άθλια υποκείμενα που μας κυβερνούν, οι υπέρμαχοι των ανοιχτών συνόρων , επιδοτούν με αυτό τον τρόπο την λαθρομετανάστευση, από σήμερα κιόλας αναμένονται νέες ορδές λαθρομεταναστών πολλαπλάσιες από τις προηγούμενες ημέρες  καθώς με όλα πληρωμένα και 400€ ευρώ  στην τσέπη μια χαρά θα περάσουν. Όσο για τους Έλληνες, θα τους κάνουν δώρο άλλο ένα μνημόνιο