ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ! ΔΙΨΗΦΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

national0001

Γράφει ο Αντίοχος

«Το έξυπνο πουλί, από τη μύτη πιάνεται», όπως λέει κι ο λαός μας. Έτσι την πάτησαν και οι σύντροφοι δημοσκόποι (στην συντριπτική τους πλειοψηφία προερχόμενοι από την άκρα αριστερά…), που κρύβουν επιμελώς τα αυξημένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!

Το λοιπόν, στην ηλεκτρονική έκδοση του «Πρώτου Θέματος», δημοσιεύθηκε εκτενές ρεπορτάζ με εκτιμήσεις κορυφαίων τοκογλυφικών οίκων του πλανήτη (Bofa Merrill Lynch, HSBC, JP Morgan, Moody’s, Deutsche Bank, Eurasia και Citigroup) για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, το 2017, με έμφαση στην διεξαγωγή ή μη προώρων εκλογών.

Μόνο, που μαζί με τις εκτιμήσεις δημοσιεύθηκε κι ένα γράφημα με τα ποσοστά 5 ελληνικών κομμάτων (άγνωστο γιατί έλλειπαν τα υπόλοιπα, ίσως ήταν σε δεύτερη κάρτα που την «έφαγε» ο «δαίμων του τυπογραφείου»…) σε κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, με πηγή (δείτε κάτω αριστερά) τις ελληνικές εταίρες δημοσκοπήσεων!

Σύμφωνα με το γράφημα, αυτή τη στιγμή τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι διψήφια (φαίνεται να έχουν σταθεροποιηθεί στο 10%), ενώ υπήρξε και περίοδος (τον Μάιο-Ιούνιο του 2016) που είχαν φτάσει και στο 13%! Πρόκειται βεβαίως για ποσοστά που δεν είδαμε ποτέ στις κάλπικες «δημοσκοπήσεις» που δημοσιοποιούσαν οι καθεστωτικές εταίρες – κι ούτε πρόκειται να δούμε στο μέλλον, για ευνόητους λόγους!