ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ… ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ!

KAMMENOS

 

Γράφει ο Αντίοχος

Οι –λόγω και έργω- συνοδοιπόροι του κομμουνισμού, είναι ένα γλοιώδες και σιχαμερό είδος αστών που θα ήθελαν να είναι κομμουνιστές, αλλά δεν… μπορούν. Και με την συνοδοιπορία τους εκλιπαρούν για έναν καλό λόγο, ένα χαμόγελο ή ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη από τους κομμουνιστές. Συνήθως, τα λιγούρια δεν παίρνουν ποτέ τίποτα από τα παραπάνω, γιατί οι κομμουνιστές σπάνε πλάκα μαζί τους. Κι όταν παίρνουν την εξουσία, τους αντιμετωπίζουν όπως τους αξίζει: τους πατάνε σαν σκουλήκια!

Την Κυριακή, λοιπόν, είχε γενέθλια ο μεγαλύτερος σφαγέας που πέρασε από τον πλανήτη μας τον 20ο αιώνα, ο «πατερούλης» Στάλιν. Τον ξέχασαν σχεδόν όλοι! Ακόμα και οι πιστοί του, κουκουέδες. Τον θυμήθηκαν, όμως, οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι του κομμουνισμού και του έκαναν ένα σύντομο αφιέρωμα, με τον τίτλο «Ιωσήφ Στάλιν: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο άνθρωπος που έσωσε Ευρώπη και Ελλάδα».

Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως το τέρας που -κατά τους στημένους στα… τέσσερα μπροστά στην φράου Μέρκελ- «έσωσε την Ελλάδα και την Ευρώπη», τον απαρνήθηκε η γυναίκα του, Ναντέζντα Αλληλούγεβα (αυτοκτόνησε το 1932, λόγω της ζωώδους συμπεριφοράς του), τον απαρνήθηκε ο πρωτότοκος γιός του Γιάκοβ (που προτίμησε να παραδοθεί στους Γερμανούς!), τον απαρνήθηκε η κόρη του Σβετλάνα (αυτομόλησε στις ΗΠΑ, όπου τον αποκήρυξε κι άλλαξε ακόμα και τ’ όνομά της), τον απαρνήθηκε και ο έτερος γιός του Βασίλι (έπινε για να τον ξεχάσει και κατήντησε αλκοολικός). Αλλά, τον άνθρωπο που απαρνήθηκαν όλα τα μέλη της οικογενείας του, τον υμνούν τα ρεντίκολα της ψεκασμένης καμμενικής ελαφροδεξιάς. Αυτό του αξίζει!