ΟΙ… ΝΤΡΟΠΑΛΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ, ΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ» ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ… ΗΛΙΘΙΟΙ  

 

pame-prosfyges-parastash-diamartyrias-13

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Εκτός από την… αμέριστη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη», η πρόταση του… τιμημένου κουκουέ για την τελική λύση του λεγόμενου «προσφυγικού» προβλήματος, είναι η εξής:

«Να ανατραπούν οι αποφάσεις που εγκλωβίζουν πρόσφυγες στην Ελλάδα. Άμεση μετακίνησή τους από τα νησιά και απεγκλωβισμός από τη χώρα. Να διευκολυνθεί η ασφαλής μετακίνηση στις χώρες τελικού προορισμού τους».

Είναι προφανές ότι:

1ον) Τα κομμούνια δεν έχουν το πολιτικό θάρρος (εν αντιθέσει με τα συντρόφια τους, του ΣΥΡΙΖΑ και της ακροαριστεράς…) να πουν στον ελληνικό λαό ότι πρέπει να μάθει να ζει μαζί με τα «προσφυγάκια», που ήρθαν για να μείνουν και προσπαθούν να εμφανίσουν το πρόβλημα ως… προσωρινό.

2ον) Απευθύνονται σε ηλιθίους! Διότι, είναι γνωστό ακόμα και στις… γάτες αυτού του τόπου, ότι αφενός μεν τα βόρεια σύνορα της Ελλάδος είναι (και θα παραμείνουν…) ερμητικά κλειστά και αφετέρου δε, οι «χώρες τελικού προορισμού τους» δεν τους θέλουν κι ακόμα κι αν βρεθεί κάποιος… μαγικός τρόπος να τους ξαποστείλουμε στας Ευρώπας, θα μας τους στείλουν άμεσα πίσω «πακέτο»!

(ΥΓ): Ας μην… ντρέπονται οι κουκουέδες. Εξάλλου, δεν είναι οι μόνοι λακέδες του Σόρος και της Νέας Τάξης Πραγμάτων που υπάρχουν σ’ αυτόν τον τόπο. Υπάρχουν κι άλλοι!