ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΨΥΧΑΡΗΣ: Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ!

 

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82-3

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μπορεί οι συριζομούρηδες να θεωρούν τη σημαία μας ένα «απλό πανί» και να μην έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα όταν την καίνε τα παρακρατικά τους τσογλάνια, αλλά και στην νουδούλα δεν είναι καλύτεροι.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στον ανεκδιήγητο Βαρβιτσιώτη, που είχε δηλώσει κατά το παρελθόν, πως είναι «αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει τη σημαία». Δεν είναι μόνο αυτός. Κι όλοι οι άλλοι στην νουδούλα, κάπως έτσι σκέπτονται (φιλελεύθεροι απάτριδες κοσμοπολίτες, γαρ…), αλλά διστάζουν να το πουν δημοσίως, λόγω πολιτικού κόστους.

Όμως, όταν δεν υπάρχει το πολιτικό κόστος, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το ομολογήσουν. Όπως έπραξε ο πρώην βουλευτής Ψυχάρης, με άρθρο του στο ΜΜΕ του πατρός του, που υποστηρίζει κυνικά πως η σημαία δεν είναι η ουσία (προφανώς ούτε η πατρίδα, η θρησκεία, η οικογένεια, οι παραδόσεις, κ.τ.λ.) παρά μόνον η οικονομία. Ιδού:

«Η Σημαία δεν είναι η Ουσία

Πιο άσκοπη συζήτηση από αυτήν του καψίματος της σημαίας δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Η δε Νέα Δημοκρατία παρασύρθηκε σε μια άνευ ουσίας διαμάχη.

Ούτε καν γραπτή δήλωση. Ποιος άλλωστε ο λόγος; … Σήμερα το μόνο ζήτημα που, ουσιαστικά, απασχολεί τους πολίτες είναι ποιος και με ποιόν τρόπο μπορεί να αντιστρέψει την συνεχιζόμενη καταπόντιση της ελληνικής οικονομίας.

Ας επικεντρωθούν σε προτάσεις που θα προσελκύσουν τις διεθνείς αγορές για την ανάπτυξη της οικονομίας και ας αφήσουν στην άκρη θέματα που απλώς αποπροσανατολίζουν…».

(ΥΓ): “In God we trust”- στον Θεό που εμπιστευόμαστε, που πιστεύουμε, όπως γράφει πάνω στο αμερικάνικο δολλάριο. Κοινώς, σε πιο απλά ελληνικά, «το χρήμα είναι Θεός»!