ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

1

Από την χώρα των «ανοιχτών συνόρων» (την Ελλάδα εννοούμε, άλλωστε δεν υπάρχει άλλη τέτοια στην Ευρώπη…) είχε περάσει το… ξαναμμένο «προσφυγάκι» από το Αφγανιστάν, που βίασε και εν συνεχεία σκότωσε μια 19χρονη κοπέλα (η οποία ήταν «αλληλέγγυα», καθώς εργαζόταν ως εθελόντρια σε hot spot…), στην πόλη Freiburg της Γερμανίας. Και δεν πέρασε απλά, αλλά «έδρασε» κιόλας, κατά παρόμοιο τρόπο!

Πιο συγκεκριμένα, ήταν αυτός  που είχε επιτεθεί σε 20χρονη φοιτήτρια στην περιοχή Μουράγια της Κέρκυρας χτυπώντας την για να της αρπάξει την τσάντα. Κι αφού το κατάφερε, την πέταξε σε γκρεμό ύψους 8 μέτρων. Δυστυχώς γι’ αυτόν, η κοπέλα επέζησε -με βαριές σωματικές κακώσεις- και ο ίδιος αναγνωρίστηκε και συνελήφθη από την Αστυνομία.

Ωστόσο, δήλωσε… ανήλικος (όπως κάνουν πολλοί αλλοδαποί κακοποιοί, για να πέσουν στα μαλακά…) και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Κι όπως γίνεται συνήθως, μετά από λίγο καιρό αποφυλακίστηκε, κάνοντας χρήση του Νόμου Παρασκευόπουλου περί αποσυμφόρησης των φυλακών!
Το γεγονός ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο επιβεβαίωσε με δηλώσεις της η τότε συνήγορός του: «Πράγματι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που φέρεται να σκότωσε την 19χρονη στην Γερμανία και να επιτέθηκε στην 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα. Αν και είχε καταδικαστεί σε δέκα χρόνια κάθειρξη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και είχε μεταφερθεί στις φυλακές Βόλου, κατάφερε να αποφυλακιστεί κάνοντας χρήση των ευνοϊκών ρυθμίσεων του νόμου Παρασκευόπουλου περί αποσυμφόρησης των φυλακών».
Και βέβαια, λίγο καιρό μετά την αποφυλάκισή του (με… «περιοριστικούς» όρους – δηλαδή να εμφανίζεται στο Αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς του μια φορά το μήνα – σπουδαία τα λάχανα!), πέρασε τα σύνορα σαν κύριος και κατέληξε στην Γερμανία.

Κι εδώ προκύπτει αμείλικτο το ερώτημα: αλήθεια, ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί του βιασμού και της δολοφονίας της 19χρονης, στην Γερμανία; Μήπως οι Έλληνες δικαστές που του έριξαν ποινή –χάδι και η συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων που τον αποφυλάκισε με νόμο-τέρας; Άραγε, κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια;

Κι ένα δεύτερο ερώτημα: πόσοι ακόμα βιαστές-φονιάδες κυκλοφορούν ελεύθεροι, χάρη στους –άνομους- «νόμους» των Τσιπροκαμμένων και θα επαναλάβουν τα ίδια στο μέλλον –εδώ ή αλλού;