Ο… ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΣ MISTER TSIPRAS ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

tsipras_kammenos_neoi

Γράφει ο Αντίοχος

Ορεξούλες είχε σήμερα στην Νίσυρο ο mister Tsipras και θυμήθηκε πως γνώρισε προ ετών στο ακριτικό νησί –ως τουρίστας- τον νυν συγκυβερνήτη του, υπουργοπάνο Καμμένο, και πως κατάλαβε πως δεν είναι… μπούλης:  

«Ήταν η πρώτη φορά που συνάντησα τον Πάνο Καμμένο και ο ίδιος δεν το ξέρει. Ήταν το πανηγύρι της Παναγίας, ήταν πολύ συγκινητικά, με κρέας και βραστές πατάτες. Τότε ο Πάνος ήταν ένας πολιτευτής της δεξιάς και είχα την αίσθηση ότι ήταν ένας μπούλης. Ένα παιδί πλούσιας οικογένειας. Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ζεστός άνθρωπος και είχε εξαιρετική λαϊκή αποδοχή. Παρά τις σημαντικές διαφορές μας με τον Πάνο Καμμένο έχουμε μια κοινή έγνοια και στόχο: θέλουμε αυτός ο τόπος να πάει μπροστά».

Παρατήρηση 1η: Και ο mister Tsipras και ο εταίρος του προέρχονται από πλούσιες οικογένειες, μεγάλωσαν στα… πούπουλα και δεν χρειάστηκε να δουλέψουν ούτε μια μέρα στη ζωή τους – για να δούνε πως βγαίνει το ψωμάκι.

Παρατήρηση 2η: Και οι δύο ήταν αυτό που λέμε «μπούληδες» στα νιάτα τους και μέχρι προσφάτως (όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε κι από τις σχετικές φωτογραφίες – ένα ενδεικτικό δείγμα των οποίων σας παραθέτουμε…), αλλά… μάγκεψαν ξαφνικά τον καιρό που… έσκιζαν τα Μνημόνια – με το στόμα.

Παρατήρηση 3η: Επειδή δε, όλη αυτή η ιστοριούλα ειπώθηκε σκοπίμως, για να στηριχθεί ο υπουργοπάνος (που προσφάτως εδέχθη ακροαριστερά πυρά λόγω Καστελόριζου…), δεν έχουμε καμμιά αμφιβολία ότι και οι δύο… μπούληδες θα έχουν κοινή πορεία. Αλλά και κοινή… κατάληξη. Στον πάτο κι ακόμα παρακάτω!

1ba49-screenshot_7