Η ΜΩΡΙΑ ΚΑΙ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

paraskev-735x459

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Η σημαία ως εθνικό σύμβολο, αποτελεί την τιμή, την ταυτότητα, την συνείδηση και τον πολιτισμό ενός έθνους, η δε ύπαρξή της ταυτίζεται απόλυτα με την ύπαρξη της χώρας και του λαού. Πόσο μάλλον για εμάς τους Έλληνες που η ιστορία της Πατρίδας μας είναι γραμμένη με το αίμα των παιδιών της μέσα από συνεχείς πολέμους εναντίον βαρβάρων εισβολέων και κατακτητών. Δεν υπάρχει μέρος της ελληνικής γης, ούτε μια σπιθαμή αγρού, δάσους, βουνού ή ποταμιού, που να μην είναι σπαρμένο με τα ιερά οστά των αγωνιστών της ελευθερίας. Και σ’ όλο αυτό τον συνεχή αγώνα διαμέσου των αιώνων η σημαία αποτελούσε το σύμβολο της Φυλής, η πηγή άντλησης θάρρους, ανδρείας και αυταπάρνησης.

Οι σημαίες του Ελληνικού Έθνους, οι σημαίες των στρατιωτικών σωμάτων που ανέμισαν περήφανα κατά τους νικηφόρους αγώνες, είναι τα ιερά κειμήλια, που ανήκουν σε όλους τους Έλληνες.

Πώς λοιπόν είναι δυνατόν, ένας Λαός σαν τον δικό μας, ένας Λαός πολεμιστών, υπερήφανος και ανδρείος να συμβιβαστεί με το καύσιμο του εθνικού του συμβόλου, που αποτελεί πράξη κατάπτυστη και χυδαία που σε άλλες εποχές θα τιμωρείτο με την εσχάτη των ποινών.

Η πρόταση λοιπόν του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης κύριου Παρασκευόπουλου, είναι από μόνη της κατάπτυστη και χυδαία και φανερώνει τον βαθμό της ιδεολογικής αποσύνθεσης και του συνειδησιακού εκφυλισμού, τόσο του ιδίου, όσο και των υπολοίπων στελεχών της κυβέρνησης.   Ειδικά σε μια εποχή που οι γύρω λαοί, ενθαρρυμένοι από την ανικανότητα, την ανευθυνότητα και κυρίως τον εθνομηδενισμό που διέπει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν αρχίσει να απειλούν και να προβάλλουν εδαφικές απαιτήσεις εις βάρος της Χώρας μας, η πρόταση για την αποποινικοποίηση του καψίματος του εθνικού μας συμβούλου, πρέπει να καταδικαστεί με αγανάκτηση από σύσσωμο τον ελληνικό Λαό

και ο κύριος Παρασκευόπουλος να χαρακτηριστεί επισήμως ως πρόσωπο αμφισβητούμενης ηθικής και ελλιπούς συνειδησιακής ακεραιότητας.

Τώρα όσον αφορά τις θέσεις του για την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής από το πολιτικό σύστημα, αν κάνει βήματα προς τον εκδημοκρατισμό, έχουμε πρωτίστως  να παρατηρήσουμε ότι δεν έχουμε καμία ανάγκη από τη στήριξη των κομμάτων που ή δηλώνουν πειθήνια όργανα των ευρωπαίων δανειστών και τοκογλύφων ή απαξιώνουν τις αξίες και τις ιδέες της Πατρίδας, της Ορθοδοξίας και της Φυλής. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε εγκληματική συμμορία, ούτε πολιτικοί καιροσκόποι και τυχοδιώκτες για να αλλάζουν και να εξελίσσονται κατά περίπτωση. Αποτελεί ένα νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα, που ο ελληνικός Λαός τίμησε και τιμά δια της ψήφου του, το μόνο ελληνικό κόμμα που προβάλει την αλήθεια και αγωνίζεται για τη σωτηρία της Πατρίδας και την αναγέννηση του Ελληνισμού. Όσον αφορά  την αποδοχή των δημοκρατικών αρχών, η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που μέχρι στιγμής , έχει επιδείξει δημοκρατικό ήθος εντός και εκτός κοινοβουλίου. Διότι πού είναι η δημοκρατικότητα των βουλευτών των άλλων κομμάτων, όταν αποχωρούν ομαδικά από την αίθουσα, λόγω του ότι ανεβαίνει στο βήμα ομιλητής από τη Χρυσή Αυγή;;;

Πού είναι η δημοκρατικότητα των αρμόδιων κυβερνητικών φορέων και των δήθεν προασπιστών της πολυφωνίας και της ελευθερίας της γνώμης, όταν οι Εθνικιστές βουλευτές και τα στελέχη του Κινήματος, έχουν αποκλειστεί από το δημόσιο βήμα και από τα πλείστα εκ των ΜΜΕ, τα οποία συνειδητά διαστρεβλώνουν τις θέσεις και τις απόψεις μας και προβάλουν συκοφαντίες και λασπολογία;;; Πού είναι η δημοκρατικότητα όταν σύσσωμο το πολιτικό σύστημα και ο Τύπος συνηγόρησαν και περιέθαλψαν την κραυγαλέα συνομωσία που έστησε ο πρώην πρωθυπουργός Σαμαράς, μαζί με δυο υπουργούς και μια ελεγχόμενη κλίκα δικαστικών, εις βάρος της Χρυσής Αυγής, φυλακίζοντας με έωλες κατηγορίες σχεδόν όλη την κοινοβουλευτική ομάδα, και εκτρέποντας σαφώς το πολίτευμα της Χώρας, αφού οι αποφάσεις πλέον λαμβάνονταν ερήμην 18 περίπου βουλευτών. Πού είναι η δημοκρατικότητα, όταν δυο μέλη της Χρυσής Αυγής, δυο νέα παιδιά δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ από ένα ακροαριστερό δολοφόνο και το μεγαλύτερο μέρος του αριστερού κοινοβουλευτικού χώρου, δεν καταδίκασε την άνανδρη και στυγνή δολοφονία;;; Πού είναι τέλος η δημοκρατικότητα, όταν ο κύριος Μπαλτάκος αποκάλυψε τη σκευωρία, αποκαλύπτοντας συγχρόνως και τον απόλυτο ευτελισμό της πολιτικής ζωής και του κοινοβουλευτισμού  και κανένα από τα αντιπολιτευόμενα κόμματα δεν αντέδρασε καν. Αυτός τέλος πάντων είναι ο εκδημοκρατισμός για τον οποίο, ομιλεί ο κύριος Παρασκευόπουλος και όλοι αυτοί που μας υβρίζουν αποκαλώντας μας δολοφόνους και συμμορίτες;;;;;  Σε αυτόν πρέπει και εμείς να προχωρήσουμε για να γίνουμε αρεστοί και αποδεκτοί, από το πολιτικό κατεστημένο;;;; Μα αυτό δεν είναι δημοκρατία, είναι περιττώματα.

Μπορεί η διαλεκτική μας κάποιες φορές να γίνεται σε υψηλούς τόνους και υπό το κράτος της αγανάκτησης, μπορεί να παρεκκλίνει από τα επιβεβλημένα επίπεδα του κενού περιεχομένου καθωσπρεπισμού, αλλά αγαπητοί κάποιες φορές η αλήθεια πρέπει να λέγεται μεγαλοφώνως και άνευ λευκού χειροκτίου .

Όσο για την επικριτική δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος του ΠΑΣΟΚ -ενός αποκόμματος πλέον, που ιστορικά συνδέεται με την κατάχρηση και τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος-  που θεωρεί ντροπιαστική τη δήλωση του κυρίου Παρασκευόπουλου, όσον αφορά την ένταξη της Χρυσής Αυγής, σε κλίμα δημοκρατίας, του λέμε να μην ανησυχεί και εμείς σε τέτοιο είδος ψευδούς  και ερμαφρόδιτης δημοκρατίας, της δημοκρατίας των καταχραστών, των μιζαδόρων, των θεραπόντων των ξένων τοκογλύφων, των εθνομηδενιστών και των δοσίλογων, δεν εντασσόμαστε και δεν θέλουμε να ανήκουμε. Διότι αποτελεί για εμάς πρώτα απ’  όλα ντροπή.  

Αυτό που πρωτίστως ενδιαφέρει το Εθνικιστικό Κίνημα, είναι η περεταίρω καταξίωση στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού, σαν ο μόνος πολιτικός και ιδεολογικός χώρος, που αγωνίζεται για το μέλλον και την ευημερία του. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει τη δύναμη και τη θέληση να καθαρίσει τη Χώρα, να θωρακίσει τα σύνορα, να αναβιώσει την πρωτογενή οικονομία και να ξαναδώσει στον Λαό την ελπίδα και τη θέληση για ζωή και δημιουργία.