ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο… «ΠΟΙΗΤΗΣ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ;

paraskevopoulos

Γράφει ο Αντίοχος

Της κακομοίρας γίνεται τις τελευταίες ημέρες, με τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου. Και ως συνήθως, ο καθένας τις ερμηνεύει κατά το δοκούν. Οπότε, καλό είναι να εξηγήσουμε τι εννοεί ο… «ποιητής», για να μην πέφτει ο κοσμάκης θύμα της παραπληροφόρησης των επιτηδείων.

«Πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διάρρηξη; Κατά τη γνώμη μου πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης, δηλαδή ο εκδημοκρατισμός και να ακολουθήσουν οι εικόνες». Αυτές ήταν οι δηλώσεις του…

Κατ’ αρχάς, εδώ ο Παρασκευόπουλος μιλάει ως εκπρόσωπος του συστήματος, κι όχι ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Κι όταν μιλάει για «σύγκλιση», δεν εννοεί με τον ΣΥΡΙΖΑ (όπως προπαγανδίζουν τα διάφορα σαμαρόσκυλα- απευθυνόμενα σε ηλιθίους!), αλλά συνολικά με το κατεστημένο.

Εννοώντας προφανώς, ότι αν η Χρυσή Αυγή δηλώσει υποταγή στο σύστημα, θα πρέπει να γίνει δεκτή σε κάποια… γωνία του… συνταγματικού τόξου. Όπως άλλωστε έγινε και με το ΚΚΕ, μετά το 1974, αλλά και με τους διαφόρους αριστεριστές που εντάχθηκαν στο σύστημα και μασάνε καλά!

Στην ουσία, οι απόψεις Παρασκευόπουλου απηχούν την τακτική μιας ολόκληρης «σχολής» για την αντιμετώπιση των αντισυστημικών κομμάτων, που υποστηρίζει πως το κατεστημένο πρέπει να προσπαθεί να τα απορροφήσει στους κόλπους του και εν συνεχεία να τα εκθέτει στα μάτια του λαού ως συστημικά, για να τα ξεδοντιάζει!  

Όμως, λάθος πόρτα χτύπησε ο εκπρόσωπος του συστήματος Παρασκευόπουλος! Η Χρυσή Αυγή δεν υποτάσσεται!