ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ;

ervthmatiko-960x540

Σε εκλογικό συναγερμό έχουν τεθεί από προχθές το βράδυ τα κόμματα, μετά από τις προεκλογικού τύπου εξαγγελίες του mister Tsipra.

Ωστόσο, όπως λένε οι… κακές γλώσσες (που σπανίως δεν πέφτουν μέσα…) τρία κόμματα που εκπροσωπούνται στην παρούσα βουλή… δεν θα κατέλθουν στις πρόωρες εκλογές – αν βεβαίως γίνουν και δεν πρόκειται για άλλη μεθόδευση.

Τα τρία αυτά κόμματα είναι οι ΑΝΕΛ, το Ποτάμι και η Ένωση Φραπέδων, τα οποία θεωρείται δεδομένο πως αν κατέλθουν αυτοδύναμα, θα μείνουν στην απέξω! Ήδη, ο Καμμένος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ για να είναι πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του, ενώ οι βουλευτές του θα είναι στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ. Ομοίως με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να κατέλθει και ο πρόεδρος Βασίλης – ενώ πολλοί από τους νυν και αποχωρήσαντες βουλευτές του θα κατέλθουν με την νουδούλα. Ο μόνος που δεν έχει κατασταλάξει ακόμα είναι ο πρόεδρος Στήβ (Θεοδωράκης), που έχει δύο προτάσεις: μία από την νουδούλα και μία από το alter ego της, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο δίλημμα έχουν και οι περισσότεροι βουλευτές του, που ψάχνουν μανιωδώς που θα έχουν περισσότερες πιθανότητες επανεκλογής – για να μας… σώσουν.