ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ;

fimosi

Γράφει ο Αντίοχος

Έχοντας εξασφαλίσει τον πλήρη αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα ιδιωτικά ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, βλέπουμε –ειδικά τον τελευταίο καιρό- τα πάσης φύσεως κομμούνια να λυσσάνε με την προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία περί πολυφωνίας προβολή της Χρυσής Αυγής από την ΕΡΤ (την οποία πληρώνουν όλοι οι Έλληνες – και οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής- μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Γιατί λυσσάνε;

Οι λόγοι είναι δύο:

1ον) Διότι, είναι δεδομένο πως η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει συνεχώς κι όσο περισσότερο ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή, τόσο περισσότερο θα λυσσάνε οι κάργιες!

2ον) Οπωσδήποτε, αυτό καθ’ αυτό το πολιτικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής είναι άκρως ενοχλητικό στα κυρίαρχα στην δημόσια ζωή κομμούνια. Όμως, το πιο σημαντικό τους πρόβλημα είναι ότι μέσα στο γενικότερο πολιτικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής εμπεριέχεται και η κατάρριψη των μύθων της αριστερής προπαγάνδας για την σύγχρονη ελληνική ιστορία. Όπως ο μύθος ότι το «Όχι» το είπε ο… λαός, ο μύθος της δήθεν «εθνικής αντίστασης», ο μύθος του Πολυτεχνείου και άλλοι παρόμοιοι, χάρη στους οποίους έχει επιτευχθεί η ιδεολογική κηδεμονία της αριστερής χούντας στη χώρα, μετά το 1974! Μύθους, τους οποίους σέβονται απολύτως όλες οι συμμορίες του κατ’ ευφημισμόν «συνταγματικού τόξου», μηδέ της ψοφοδεξιάς εξαιρουμένης!

Επιπροσθέτως, μόνον η Χρυσή Αυγή καταρρίπτει το παραμύθι του… ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς, αποκαλύπτοντας τις κόκκινες μπίζνες (αγοραπωλησία του 902 tv, στρατιές επαγγελματιών κομμουνιστών, καπιταλιστικές επιχειρήσεις, κ.τ.λ.). Μεγάλες αλήθειες, που μόνο οι χρυσαυγίτες τολμάνε να ξεστομίσουν! Οπότε, ας τους… φιμώσουμε!