ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΜΕ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ

unnamed_861

Δε φτάνει που τα «προσφυγάκια» ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Λέσβου –και των υπολοίπων νησιών μας- όλη τη βδομάδα, τώρα τους ταλαιπωρούν και το Σαββατόβραδο, που βγαίνουν έξω για να ξεσκάσουν.

Έτσι, κατόπιν οδηγιών των «αλληλέγγυων» κομμουνιστών (που τους έχουν πάρει υπό την προστασία τους – αλλά όχι στα σπίτια τους…), καθιέρωσαν πορεία στην πόλη της Μυτιλήνης κάθε Σάββατο βράδυ, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Μάλιστα, επειδή στις προηγούμενες απόπειρες -να κάνουν δύσκολη την ζωή των Ελλήνων κατοίκων- η συμμετοχή ήταν μικρή, τα ελεεινά κομμούνια φρόντισαν χθες το βράδυ να κυκλοφορήσουν την ψευδή φήμη ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή η γυναίκα από το Ιρακινό Κουρδιστάν που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με σοβαρά εγκαύματα από τη φωτιά στον καταυλισμό της Μόριας, την Πέμπτη βράδυ, κι έτσι η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη…

(ΥΓ): Βέβαια, αν και τα κομμούνια τα κάνουν αυτά για να έχουν σε… εγρήγορση και υπό τον έλεγχό τους τα «προσφυγάκια», προκαλούν την οργή του κόσμου, που κατευθύνεται προς την Χρυσή Αυγή! Ας συνεχίσουν, λοιπόν!