ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ: ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ!

vouli-xrima__article__article

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού διερωτάται για ποιο λόγο τα κόμματα του καταχρηστικώς λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου, επιμένουν στην αναγκαιότητα των αντιλαϊκών και αντεθνικών μνημονιακών πολιτικών, ενώ είναι προφανές πως αυτές οδηγούν στην ολοκληρωτική καταστροφή.  Για να λάβεις κανείς επαρκείς και ενδεικτικές απαντήσεις, δεν έχει παρά να παρακολουθήσει τις συνεδριάσεις της εξεταστικής επιτροπής για την δανειοδότηση των κομμάτων.

Μέχρι πρότινος, η Αριστερά κατηγορούσε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πως έλαβαν δάνεια με εγγύηση την κρατική χρηματοδότηση, δάνεια τα οποία φέσωσαν τις τράπεζες και κατ’ επέκταση τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό. Και ήταν τούτος ο κύριος λόγος για τον οποίο ισχυρίζονταν τα κόμματα της Αριστεράς πως διαθέτουν το ηθικό πλεονέκτημα έναντι των πολιτικών τους αντιπάλων. Αυτό το «ηθικό» πλεονέκτημα, γκρεμίστηκε συθέμελα απ’ όσα ακούστηκαν και όσα δεν διαψεύστηκαν στη συνεδρίαση της επιτροπής την 16η Νοεμβρίου.

Πρώτα απ’ όλα, κατεδείχθη με τον πλέον περίτρανο τρόπο πως τόσο ο Σύριζα όσο και το ΚΚΕ δεν έπραξαν τίποτε διαφορετικό απ’ όσα έπρατταν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατά τα παρελθόντα έτη. Όλοι μαζί δανείζονταν αφειδώς από το τραπεζικό σύστημα με εγγύηση την κρατική χρηματοδότηση, συνεπώς η δανειοδότησή τους υπήρξε συνάρτηση των εκλογικών τους ποσοστών. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστούν σήμερα 210 και 190 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα διότι τα ποσοστά τους υπερέβαιναν το 40%. Εάν η Αριστερά είχε αυτά τα ποσοστά, θα είχε εκείνη χρέη τέτοιου ύψους, αντί των ποσών που σήμερα χρωστά και ανέρχονται χονδρικά στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Η αριστερή κοινωνική αλληλεγγύη και ο σοσιαλισμός

Κατά την εξέταση του οικονομικού διαχειριστή του Σύριζα, προέκυψαν ορισμένα εξόχως σημαντικά στοιχεία. Ο μάρτυς κατέθεσε πως η κρατική χρηματοδότηση του Σύριζα από το 2002 και μέχρι σήμερα ανήλθε στο ιλιγγιώδες ποσό των 52 εκατομμυρίων ευρώ! Κι όμως, η «ηθική» Αριστερά δεν αρκέστηκε σ’ αυτά, προχωρώντας σε δανεισμό από την Εθνική Τράπεζα για ακόμη 27 εκατομμύρια, ενώ ο ίδιος μάρτυς αποκάλυψε πως η τράπεζα χάρισε στο Σύριζα άλλα 170 εκατομμύρια ευρώ, μειώνοντας παλαιότερο χρέος από 340 εκατομμύρια ευρώ στο μισό!

Στην ερώτηση από μέρους της Χρυσής Αυγής αναφορικά με το που δαπανήθηκαν τόσα χρήματα, ο μάρτυς υποστήριξε πως «είναι προφανές, σε πολιτικές δράσεις». Ποιες είναι οι πολιτικές δράσεις του Σύριζα, γνωρίζει ο καθένας: οργάνωση παράνομων αντισυγκεντρώσεων κατά της Χρυσής Αυγής, επεισόδια και καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, νομική υποστήριξη από ταραξίες μέχρι καταδικασμένους τρομοκράτες και βεβαίως, πλήθος εκδηλώσεων αντεθνικού χαρακτήρα με στόχο να προωθηθεί η ανθελληνική προπαγάνδα προς όφελος τρίτων. Και η κοινωνική δράση της Αριστεράς; Ο εκπρόσωπος του Σύριζα υπήρξε ξεκάθαρος: οι βουλευτές του Σύριζα καταβάλλουν κάθε μήνα το ποσό των 400 ευρώ σε ειδικό ταμείο για την οικονομική ενίσχυση των λαθρομεταναστών!

Εκεί όμως όπου χάνεται κυριολεκτικά η μπάλα, είναι στα οικονομικά του ΚΚΕ, το οποίο απολαμβάνει της ασυλίας του Καθεστώτος σε βαθμό που ξεπερνά κάθε όριο. Αρνούμενο να δεχτεί οποιονδήποτε έλεγχο των αρμόδιων οικονομικών ελεγκτικών αρχών (βλέπε ΣΔΟΕ), το ΚΚΕ πρωτοπορεί στην παρανομία, εκποιώντας περιουσιακό στοιχείο του Ελληνικού Λαού (συχνότητα του 902) βάζοντας στα ταμεία του εκατομμύρια ευρώ. Απολύει εργαζομένους των κομματικών του επιχειρήσεων εν μέσω Χριστουγέννων βασιζόμενο στους μνημονιακούς νόμους, μη καταβάλλοντάς τους δεδουλευμένα και αποζημιώσεις, την ίδια ώρα που διατείνεται πως υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργατών. Αν ο πρώην κνίτης Θεόδωρος Πάγκαλος έφθασε μέχρι του σημείου να ισχυριστεί δημοσίως (δίχως το ΚΚΕ να μηνύσει τον συκοφάντη) πως το κομμουνιστικό κόμμα χαίρει προνομιακής μεταχείρισης εκ των φοροεισπρακτικών μηχανισμών και επιπλέον, του χαρίστηκαν δισεκατομμύρια από το Κράτος επί κυβερνήσεως Καραμανλή, τότε ότι και να πει η Χρυσή Αυγή είναι περιττό… Σε κάθε περίπτωση πάντως, το γεγονός είναι ένα: οι μοναδικοί διωκόμενοι κομμουνιστές από το 1974 και μέχρι σήμερα είναι οι απολυθέντες των κομματικών επιχειρήσεων του ΚΚΕ.

Το μίσος προς τη Χρυσή Αυγή

Όλα τα ανωτέρω θα παρέμεναν στη σφαίρα της παραφιλολογίας και των ψιθύρων, εάν δεν υπήρχε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή να τα φέρει στην επιφάνεια. Καθίσταται σαφής εν προκειμένω και ο πυλώνας της συμμαχίας όλων των κομμάτων της διαπλοκής και της σαπίλας εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών: πλυντήριο αλληλοκάλυψης σκανδάλων είναι το επαίσχυντο «δημοκρατικό μέτωπο» και σαφώς, άξονας συντήρησης των προκλητικών τους προνομίων σε βάρος του Ελληνικού Λαού και της Πατρίδος.

Αποδεικνύεται παρά ταύτα, πως η βαθιά διαφθορά και η λαφυραγώγηση των κρατικών ταμείων είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό της Αριστεράς. Καθόλου συμπτωματικό το γεγονός πως η συντριπτική πλειοψηφία των μαρτύρων (η πλουτοκρατική ελίτ του τόπου) που εκλήθησαν στην συγκεκριμένη εξεταστική επιτροπή της βουλής, υπήρξαν μέλη και στελέχη της ΚΝΕ.

Η οικονομική συνεπώς, ανάταση της Πατρίδος μας είναι συνάρτηση της εκρίζωσης της κομμουνιστικής πανούκλας που έχει απλωθεί σε ολάκερο το φάσμα της δημόσιας ζωής και κατατρώει τις σάρκες όχι μόνον του Κράτους, αλλά αυτού του ίδιου του Έθνους μας. Το έργο αυτό, δεν θέλουν -πρωτίστως- και δεν μπορούν -δευτερευόντως- να αναλάβουν οι δυνάμεις της συντήρησης, οι συνέταιροι δηλαδή των κομμουνιστών, οι οποίοι συγκροτούν την πατριδοκάπηλη μασονοδεξιά. Όποιος το αμφισβητεί ας μπει στον κόπο να μετρήσει τις συγνώμες και τους ύμνους της ΝΔ προς τους κομμουνιστές.

Η εκρίζωση του κομμουνιστικού καρκινώματος είναι έργο εθνικό και βαθιά κοινωνικό το οποίο μονάχα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δύναται να φέρει σε πέρας. Και να είστε βέβαιοι πως θα το καταφέρει διότι το κομμουνιστικό μέτωπο, το οποίο φόρεσε το μανδύα του δημοκράτη, έχει μαζί του τους καναλάρχες και τους τραπεζίτες, μα η Χρυσή Αυγή δεν έχει απλώς μαζί της το Λαό, αλλά είναι ο Λαός!