ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ, ΕΝΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙ

eksegersi_lathro__article

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Πριν λίγες ημέρες σε κείμενό μας, είχαμε επισημάνει ότι μετά τα επεισόδια της προηγούμενης Τετάρτης από ομάδες λαθρομεταναστών στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο, όπου κινδύνευσαν περιουσίες και η σωματική ακεραιότητα των περίοικων του καταυλισμού, φοβόμασταν ότι θα υπάρξει μια γενίκευση της βίας, συγκρούσεις σε  καθημερινή βάση και η κατάσταση πλέον θα απόβαινε ανεξέλεγκτη.

Για μια ακόμη φορά επαληθευθήκαμε. Όπως λοιπόν την περιγράφουν τα ΜΜΕ η κατάσταση χαρακτηρίζεται όχι απλώς εκρηκτική, αλλά χαοτική λόγω του ότι οι λαθρομετανάστες είτε συγκρούονται μεταξύ τους βάσει των εθνοτήτων τους, είτε πλέον έχουν αποβάλει τις προβιές των προβάτων και στρέφονται εναντίον της τοπικής κοινωνίας. Οι συγκρούσεις τους με την Αστυνομία και τα ΜΑΤ είναι συνεχείς, ενώ το οδυνηρό είναι ότι σε αυτές τις συγκρούσεις έχουν εμπλακεί και ομάδες κατοίκων, οι οποίοι προσπαθούν απεγνωσμένα να προστατεύσουν πρωτίστως τους εαυτούς και τις οικογένειές τους και κατόπιν τις περιουσίες τους. Απέναντι σε όλα αυτά βρίσκεται  μια κυβέρνηση αδιάφορη, ανίκανη και υδροκέφαλη, εγκλωβισμένη στις νοσηρές και παθογενείς ιδεοληψίες της οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια τη Χώρα σ’ ένα απύθμενο βάραθρο, που θα επιφέρει τη φυλετική, πολιτισμική και οικονομική καταστροφή της.

Δίπλα στους σαλτιμπάγκους των αρμόδιων υπουργείων και των κυβερνητικών υπηρεσιών, συνωστίζονται ως ύαινες οι συμμορίτες των ΜΚΟ, άεργα υποκείμενα που βρήκαν επιτέλους την ευκαιρία να πλουτίσουν μέσω της λαθρομεταναστευτικής μάστιγας, καθώς και τα κομματικά ψωρόσκυλα του ΚΚΕ που βαφτίζουν την αγανάκτηση, την απόγνωση και τον άνισο αγώνα των κατοίκων εναντίον των προκλητικών και εγκληματικών  ενεργειών των λαθρομεταναστών, ως φασισμό. Οι πιο ήπιοι μέσα σε μύδρους φαιδρότητας, προσπαθούν να αιτιολογήσουν την κατάσταση και από τις δυο πλευρές αναγνωρίζοντας δίκιο στους κατοίκους της Χίου, αλλά και στους  λαθρομετανάστες λόγω του πολύμηνου εγκλεισμού τους και της έλλειψης προοπτικής εξόδου από τη Χώρα, λες και εμείς τους προσκαλέσαμε στην Πατρίδα μας και τους υποσχεθήκαμε ότι θα τους στείλουμε με business class θέση στην Ευρώπη. Αυτοί εισέβαλαν στην Ελλάδα, απρόσκλητοι και εκβιαστικά, αυτή τη στιγμή συνεχίζουν και αναπνέουν λόγω μιας φιλευσπλαχνίας,  που δεν τους εγκατέλειψε στη μέση του Αιγαίου να κάνουν βυθομετρήσεις, όταν ύπουλα τρυπούσαν τις λέμβους με τις οποίες παραβίαζαν τα θαλάσσια σύνορά μας  και αντί να λένε ευχαριστώ και να μας προσκυνούν, αυτοί εξεγείρονται γιατί οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεν τους θέλουν. Μήπως έχουν την απαίτηση η Ελλάδα να κηρύξει πόλεμο στις γύρω χώρες να ανοίξει τα σύνορα και να τους αφήσει να περάσουν;;;

Πριν μήνες όταν οι διάφοροι δήθεν φιλεύσπλαχνοι και αλτρουιστές προβαίναν σε δηλώσεις  υπέρ των δυστυχισμένων, βασανισμένων και αδύναμων «προσφύγων» που ήρθαν στο σπίτι μας για να γλυτώσουν από τον πόλεμο στη Συρία, εμείς απαντούσαμε ότι ναι μεν ο πόλεμος είναι φρικτός και ολέθριος, αλλά για αυτόν τον πόλεμο εμείς σαν Χώρα και Λαός δεν ευθυνόμαστε. Επίσης επειδή για τους όποιους λόγους, συνέβη σε αυτούς στη Συρία είναι εντελώς παράλογο λόγω ενός κενού περιεχομένου ανθρωπισμού να τον μεταφέρουμε στο σπίτι μας. Και να που τελικά επαληθευθήκαμε. Ο πόλεμος ήρθε μέσα στις πόλεις και στις γειτονιές μας, θα επεκταθεί στα σπίτια και στα σχολεία των παιδιών μας και η κυβέρνηση θα βαυκαλίζεται αναμασώντας τις κλισέ αρλούμπες της περί «ανωτερότητας πνεύματος» των Ελλήνων έναντι των υπολοίπων ευρωπαίων, που σφραγίζουν τα σύνορα προστατεύοντας τις χώρες και τους λαούς τους.  Διότι αν αυτή η δήθεν ανωτερότητα πνεύματος ρημάζει τον Τόπο, θέτει την καθημερινότητα των Ελλήνων Πολιτών σε θανάσιμο κίνδυνο και μας οδηγεί σαν κοινωνία στον απόλυτο όλεθρο, τότε δεν είναι έκφραση μεγαλείου, αλλά στυγνή εγκληματική ενέργεια.

Και εδώ αγαπητοί, έχουμε μια κυβέρνηση που αδίστακτα εγκληματεί, εις βάρος της Πατρίδας και του Λαού.  Μια εθνομηδενιστική κυβέρνηση, που καταλύει τα σύνορα, περιφρονεί το δημόσιο αίσθημα και θέτει σε ομηρεία την ασφάλεια και τη ζωή χιλιάδων Πολιτών της, προκειμένου να ικανοποιήσει τις χυδαίες και χαοτικές ιδεοληψίες της μετατρέποντας την Ελλάδα, σε τσιφλίκι του κάθε τριτοκοσμικού εισβολέα.

Και πιστέψτε μας. Ειλικρινά ακόμη είμαστε στην αρχή τα χειρότερα έπονται.

Ήδη η Ευρώπη δια στόματος του Βέλγου υφυπουργού Πολιτικής Ασύλου και Μετανάστευσης Τέο Φράνκεν μας γυρίζει την πλάτη. Ο κύριος Φράνκεν απέσυρε τους συμπατριώτες του εμπειρογνώμονες από τα ελληνικά νησιά επικαλούμενος έντονη ανησυχία για την ασφάλεια και τη σωματική τους ακεραιότητα. Σε επιστολή μάλιστα που απέστειλε στις 15 Νοεμβρίου προς τον Έλληνα ομόλογό του, τον «πολύ» Γιάννη Μουζάλα,  τονίζει ότι, κατά τη δική του εκτίμηση, «είναι θέμα χρόνου ο σοβαρός τραυματισμός ενός εμπειρογνώμονα της Frontex ή της EASO,  γεγονός το οποίο θα θέσει σε κίνδυνο τη συνολική υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. προς την Ελλάδα».  Με άλλα λόγια ο κύριος Φράνκεν κρούει τον κώδωνα στους σαλτιμπάγκους του Μαξίμου επισημαίνοντάς τους, ότι πρέπει επιτέλους έστω και σε αυτή την ηλικία να σοβαρευτούν και να συνειδητοποιήσουν ότι είναι επίσημη κυβέρνηση και όχι ακροαριστερή φοιτητική οργάνωση. Διότι αν αποσυρθεί η Frontex και η EASO να είστε απόλυτα σίγουροι ότι με αυτή την κυβέρνηση, η Χώρα μας θα είναι σαν την Σαϊγκόν, όταν απογειώνονταν το τελευταίο αμερικανικό ελικόπτερο, στις 30 Απριλίου του 1975. Και τα σχόλια της κυβέρνησης και των ΜΜΕ, όσον αφορά τις δηλώσεις του κυρίου Φράνκεν, είναι ότι είναι γνωστός για τις ακροδεξιές πεποιθήσεις του. Εντάξει μετά από αυτό, δηλαδή μετά την επισήμανση της ιδεολογικής  ταυτότητας του κυρίου Φράνκεν, θεωρούμε ότι το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης οδεύει προς λύση. Είναι τόσο ηλίθιοι, τόσο εθελοτυφλούντες που αδυνατούν να αντιληφθούν, ότι ο απλός πολίτης, ο εργαζόμενος, ο οικογενειάρχης, ο νοικοκύρης, όπως τον κατάντησαν τόσο η αστική δημοκρατία, όσο και η αριστερά του στυλ Τσίπρα, αποζητά μια κυβέρνηση που θα του προσφέρει ασφάλεια, νόμο και τάξη. Που θα του προσφέρει υγεία και παιδεία. Που θα φροντίζει να του γεμίζει καθημερινά το πιάτο. Και όχι έναν Τσε Γκεβάρα ή έναν Αογκουστίνο Σαντίνο. Αν και η κυβέρνηση Τσίπρα, μάλλον κινείται στα πρότυπα του Πόλ Πότ, οδηγώντας σε γενοκτονία τον ίδιο της το Λαό.

Γι αυτό λοιπόν σε όλη τη Χώρα εκεί που υπάρχουν προσφυγικοί καταυλισμοί, έχουν ξεσπάσει σφοδρές αντιδράσεις, από το εντόπιο στοιχείο.

Τώρα όσον αφορά τα αλυχτίσματα των κομματόσκυλων του χρεοκοπημένου και αποτυχημένου ΚΚΕ, για Χρυσαυγίτικους δάκτυλους, έχουμε να παρατηρήσουμε, ότι η αντίδραση των κατοίκων όχι μόνο είναι πλέον γενικευμένη, αλλά και αντανακλάται στο μένος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, εναντίον  του παντελώς ανίκανου Γιάννη Μουζάλα.  

‘Άλλωστε είναι πασίγνωστη η εδώ και δεκαετίες τετριμμένη διαλεκτική της αριστεράς  που χυδαιολογεί και λασπολογεί  χαρακτηρίζοντας «φασίστα» και πράκτορα, όποιον δεν τάσσεται υπό τη σκέπη της και αντιδρά στις θέσεις και στις μεθοδεύσεις της. Εδώ διαπόμπευσε και οδήγησε στον θάνατο τα κατά καιρούς πρωτοπαλλήκαρά της  Βελουχιώτη και Μπελογιάννη, καθώς και τον ίδιο τον Ζαχαριάδη.

Αλλά το ζητούμενο δεν είναι να αντιπαρατεθούμε στη διαλεκτική των δοσίλογων και στιγματισμένων, αλλά το ότι η Πατρίδα μας καθημερινά στραγγαλίζεται αργά και βασανιστικά από μια άθλια και βδελυρή κυβέρνηση, το ότι η Ευρώπη σχεδόν μας έχει απομονώσει και το ότι το Ισλάμ ενισχύει τις δυνάμεις του επί του πάτριου εδάφους.

Και ειλικρινά αναρωτιόμαστε ως πότε ο Έλληνας  θα υπομένει και θα σωπά;;;;;