Η «ΣΕΞΥ» ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΟΙ «9 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ» ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΙΓΗ ΤΩΝ… ΡΑΤΣΙΣΤΟΦΑΓΩΝ

11

Το είπε μία, το είπε δύο, το είπε τρεις φορές το ποίημά της, αλλά δε χόρτασε από τη δημοσιότητα και το συνεχίζει (ακόμα και χθες υπήρχε σχετικό δημοσίευμα στο newsit.gr, με τίτλο Θεσσαλονίκη: «’‘Ήθελαν να με βιάσουν 9 Πακιστανοί» – Εφιάλτης για υποψήφια βουλευτή», που δια της μεθόδου της αντιγραφής έκανε τον γύρο του διαδικτύου – στο οποίο υπήρχαν και κάποιες… αποκαλυπτικές φωτογραφίες της λεγάμενης –α λα… σταρ του Χόλυγουντ-, τις οποίες προφανώς «πάσαρε» η ίδια)!

22

Ο λόγος για κάποια υποψήφια του ψεκασμένου μορφώματος, που υποστηρίζει ότι ενώ πήγαινε στο συνέδριο των ψεκασμένων στο ΣΕΦ, μπήκε σε μια υπόγεια διάβαση πεζών κι εκεί της επιτέθηκαν 9 Πακιστανοί για να την βιάσουν. Βεβαίως, είναι απορίας άξιον πως υπ’ αυτές τις συνθήκες κατάφερε να τους… μετρήσει κιόλας, αλλά και το ότι δηλώνει ανεπιφυλάκτως πως επρόκειτο για Πακιστανούς. Που το ξέρει; Της έδειξαν τα… διαβατήριά τους; Αλλά, πάμε παρακάτω… Ενώ, λοιπόν, οι «9 Πακιστανοί» την είχαν κυκλώσει, της έσκιζαν τα ρούχα, την θώπευαν και ετοιμάζονταν για τα… περαιτέρω, αυτή –σύμφωνα με την διήγησή της- μπόρεσε να βγάλει το πορτοφόλι από την τσάντα της και να το πετάξει εκεί πιο πέρα, για να… αποσπάσει την προσοχή των επίδοξων βιαστών της. Κι όπως υποστηρίζει η ίδια το κατάφερε, πετυχαίνοντας έτσι να τους ξεφύγει.

Ασφαλώς η ιστοριούλα της «μπάζει» απ’ όλες τις μεριές και μόνο… ψεκασμένοι μπορεί να την πιστέψουν. Αμφιβάλλουμε δε αν τόλμησε να την πει και στην Αστυνομία… Όμως, το θέμα είναι ότι αυτή η απίστευτη από κάθε λογικό άνθρωπο διήγηση κυκλοφορεί στα ΜΜΕ και στοχοποιεί ως βιαστές συγκεκριμένη εθνοτική ομάδα, καλλιεργώντας το μίσος εναντίον τους – για να χρησιμοποιήσουμε τους όρους της… «αλληλέγγυας» αριστεράς.

Και η εύλογη απορία μας είναι η εξής: που είναι όλοι εκείνοι οι δεινοί… ρατσιστοφάγοι, «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι» και δε συμμαζεύεται, των κομμάτων και των ΜΜΕ, να την… κράξουν αβέρτα; Γιατί βγάζουν το σκασμό τα συντρόφια; Επειδή συγκυβερνούν μαζί της;

(ΥΓ): Συντρόφια, να τη χαίρεστε! Κι άλλη φορά τουμπέκα περί «ρατσισμού»!