ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ… ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ;

lesvos_dhmarxos

Κάθε καλός… δημοκράτης (και πεσμένος στα… τέσσερα μπροστά στην αφέντρα Μέρκελ…), οφείλει να κάνει και την… αντίστασή του στην Χρυσή Αυγή – αλλιώς δεν έχει… κοκό.

Έτσι και ο ψεκασμένος δήμαρχος Λέσβου (και πρώην βολευτής της ψοφοδεξιάς νουδούλας…), που έχει γεμίσει το νησί με τους εξ’ Ανατολών προσκεκλημένους του Καμμένου αρχηγού του και του Τσίπρα, διάλεξε να είναι «Μαζί με τους Ρομά, ενάντια στη Χρυσή Αυγή» (σύμφωνα με τίτλο τοπικού ΜΜΕ). Όχι βεβαίως ο ίδιος ο… αυτοκράτωρ της Λέσβου, αλλά δι’ αντιπροσώπου.

Και για να σας φτιάξουμε τη διάθεση, ιδού το καταγέλαστο σχετικό… αντιστασιακό δημοσίευμα:

«Δεν επέλεξε τυχαία η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστασία Αντωνέλλη, να παρευρεθεί εκπροσωπώντας το Δήμο Λέσβου, στο Τμήμα Υποδοχής του Δημοτικού Σχολείου Παπάδου, όπου πλέον φοιτούν Ρομά: «Σήμερα που επισκέπτονται το Δήμο μας οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εμείς ως Δήμος Λέσβου, καθόλου τυχαία, είμαστε εδώ μαζί σας και είμαστε συμπαραστάτες σας, στο δύσκολο έργο σας.

Γιατί εμείς όπως και εσείς, πιστεύουμε στα ίσα δικαιώματα όλων, βασική αρχή του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος και είμαστε ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμού και κατ’ επέκταση σε κάθε μορφή φασισμού. Είμαστε λοιπόν διατεθειμένοι να βοηθήσουμε όπου μπορούμε το δύσκολο έργο σας».

Να τον χαίρονται τα «πατριωτάκια» οι ψηφοφόροι του!