ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ!

xios_473_355

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στην κοινωνία της Χίου για τα «αλληλέγγυα» κομμούνια, τα οποία κρύβονται, μετά τα νυχτερινά επεισόδια στον καταυλισμό των λαθρομεταναστών!

xios_473_355

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ όταν ομάδα «προσφύγων» έσπασε κατάστημα βεγγαλικών της περιοχής παίρνοντας από μέσα μεγάλη ποσότητα πυροτεχνημάτων. Στη συνέχεια επέστρεψαν και πάλι στον καταυλισμό και ανάβοντάς τα, άρχιζαν να τα πετούν στα γειτονικά σπίτια με τους κατοίκους να καλούν έντρομοι σε βοήθεια.

Λίγο αργότερα, τα αφηνιασμένα «προσφυγάκια» έβαλαν την… καθιερωμένη φωτιά στον καταυλισμό, καταστρέφοντας το μεγαλύτερο μέρος του.

ΦΩΤΟ από politischios.gr

Όταν δε οι πρώτοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στο δρόμο, το κουρδισμένο από τα «αλληλέγγυα» κομμούνια αληταριό άρχισε να τους πετάει πέτρες, με αποτέλεσμα να καταστραφούν πολλά αυτοκίνητα και καταστήματα της περιοχής.

 

Εν τέλει, επειδή κατά τη διάρκεια της νύχτας μαζεύονταν όλο και περισσότεροι Έλληνες και απειλούσαν ότι θα εισβάλλουν στον καταυλισμό για να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους, επενέβησαν τα ΜΑΤ και ηρέμησαν κάπως τα αφηνιασμένα «προσφυγάκια».

Ωστόσο, η κατάσταση παραμένει τεταμένη στην πόλη, με τους κατοίκους να καταριούνται το τσογλαναριό του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των Λαφαζανίστας…