ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

Απάντηση Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στον τουρκοπροσκυνημένο Αναστασιάδη για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών

Ο οπαδός του σχεδίου Ανάν και της τουρκοποίησης της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς του «συνταγματικού τόξου» για να τους ενημερώσει για την πορεία των συνομιλιών για την «επίλυση» του Κυπριακού.

Ο Νίκος Αναστασιάδης δεν τόλμησε να συναντηθεί με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και ο λόγος είναι προφανής, καθώς μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές αντιστέκονται στην προδοσία της Κύπρου.

Στην προκλητική συμπεριφορά του τουρκοπροσκυνημένου Αναστασιάδη απάντησε με την παρακάτω γραπτή δήλωση ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή:

«Ο Αναστασιάδης δεν τόλμησε να καλέσει την Χρυσή Αυγή στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών, γιατί είμαστε το μόνο κόμμα που αντιστέκεται στην προδοτική «λύση» που προωθούν για την Κύπρο μας:

Λέμε ΟΧΙ στην Δικοινοτική, Διζωνική Ομοσπονδία και απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση του τουρκικού στρατού κατοχής από την Μεγαλόνησο«.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-nikolaou-g.-michaloliakou-ston-tourkoproskunhmeno-anastasiadh-gia#ixzz4QGu5NPo4