ΟΙ ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΟΙ ΜΑΛΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

polakis_malelis

Οι λινάτσες της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, επί μονίμου βάσεως κατηγορούν  την Χρυσή Αυγή ότι… βρίζει, ότι ρίχνει το… επίπεδο και τα λοιπά. Ενώ αντιθέτως η αριστερά ποιεί… ήθος.

Δείτε τώρα το… ήθος δύο εκπροσώπων αυτής της αριστεράς, του υπουργού Πολάκη, που άρχισε την πορεία του στην αριστερά από την ΚΝΕ, συνέχισε στους αριστεριστές και κατέληξε υπουργός της τριτομνημονιακής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του Σταμάτη Μαλέλη που έγινε αριστεριστής και τα τελευταία χρόνια είναι διευθυντικό στέλεχος των καναλιών των ολιγαρχών του πλούτου (τώρα είναι διευθυντής του ΣΚΑΪ) – χωρίς ποτέ να αποκηρύξει τον κομμουνισμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σταμάτης Μαλέλης έκανε λόγο για «φασισμό» αλλά και για «κακοποίηση της Αριστεράς» σχολιάζοντας τις δηλώσεις Πολάκη για την απόφαση του ΣτΕ για τον νόμο Παππά.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε στο twitter: «Διαβάζω τις δηλώσεις Πολάκη. Η πεμπτουσία του φασισμού!».

ti1

Μόλις είδε ότι δεν υπήρξε ακόμα απάντηση από τον Πολάκη, έκανε και δεύτερη ανάρτηση: «Η μεγαλύτερη κακοποίηση της Αριστεράς είναι να δηλώνει ο Πολάκης Αριστερός!».

ti2

Ο Πολάκης απάντησε με μακροσκελές σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, που άρχιζε ως εξής: «Λοιπόν, άκου Μαλέλη δημοσιογράφε της πεντάρας και πληρωμένο μικρόφωνο των καναλαρχών…».

Αλλά, για άγνωστο λόγο η ανάρτησή του αυτή… χάθηκε και επανήλθε με νέα ανάρτηση της παλιάς, κατηγορώντας πως του «έριξαν» την πρώτη  τα «trol του Μοσχάτου».

Για να πάρει την διαδικτυακή απάντηση του Μαλέλη: «Ύψιστη τιμή για μένα. Μ’ έπιασε στο βρωμερό του στόμα ο ακροδεξιός Πολάκης» και εν συνεχεία και την τηλεοπτική, από την εκπομπή της Λαμπίρη, στον σταθμό Ε: «Είναι ακροδεξιός και υπουργός-βόθρος».

Μετά απ’ όλα αυτά, ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί, με μια φωνή: ζήτω το απαράμιλλο… ήθος της… Αγίας αριστεράς!