ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ»! ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

 

TO GO WITH AFP STORY BY SIMON STURDEE Heinz-Christian Strache (C) candidate of the Freiheitliche Partei Oesterreichs FPO Party (Freedom Party of Austria) waves flags during a meeting of the FPO political party in Klagenfurt on September 14, 2013 ahead of the Austrian legislative elections taking place on September 29, 2013. AFP PHOTO / ALEXANDER KLEIN

Άσχημα τα μαντάτα για το σάπιο σύστημα των παγκοσμίων τυράννων! Στην Αυστρία, παρά την νοθεία στις προεδρικές εκλογές (για τη δημοκρατία ρε γαμώτο!), την κινδυνολογία και την καταιγιστική προπαγάνδα των συστημικών, ο πατριώτης υποψήφιος προηγείται σταθερά του αντιπάλου του (που εκπροσωπεί ολόκληρο το… «συνταγματικό τόξο» της χώρας), 6 βδομάδες πριν από την επανάληψη, στις 4 Δεκεμβρίου, του δευτέρου γύρου των αυστριακών προεδρικών εκλογών της 22ας Μαΐου, που είχε ακυρωθεί από το Συνταγματικό Δικαστήριο, λόγω της… δημοκρατικής νοθείας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσκόπηση που δημοσιεύει η αυστριακή εφημερίδα «΄Εστεράιχ», ο πατριώτης υποψήφιος προηγείται με 51%, ενώ πριν μία εβδομάδα τα ποσοστά ήταν 50-50!

Όπως φαίνεται, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω και η Αυστρία είναι χαμένη υπόθεση για τους… δημοκράταρους. Εκτός πια κι αν αναβάλλουν για δεύτερη φορά τις εκλογές (ήταν να γίνουν στις 2 Οκτωβρίου, αλλά αναβλήθηκαν για… τεχνικούς λόγους) και εν συνεχεία και για τρίτη και τέταρτη φορά, μέχρι που να… απογοητευθούν οι Αυστριακοί ψηφοφόροι και να προτιμήσουν –εφόσον δε γίνεται αλλιώς- τον συστημικό υποψήφιο, για να έχει η χώρα πρόεδρο! Υπερβολικό; Μπορεί, αλλά απ’ αυτούς τους… δημοκράταρους όλα να τα περιμένετε!