Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στην ομιλία του στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Βοτανικού ενάντια στην ανέγερση ισλαμικού τεμένους εξέφρασε την έμπρακτη συμπαράστασή του στον Αγώνα τους.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας, την στιγμή που όλα τα υπόλοιπα κόμματα ψήφισαν για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημείωσε πως η ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην σκιά της Ακρόπολης είναι προσβολή για την Ελληνική Ιστορία και τον Πολιτισμό.

Το σχεδιαζόμενο τζαμί δεν είναι απλά ο ναός μια άλλης θρησκείας, αλλά το σύμβολο της σκλαβιάς 400 χρόνων στον οθωμανικό ζυγό.

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου έκλεισε την ομιλία του με την φράση που χρησιμοποίησε και στις 4 Αυγούστου στην Βουλή: Ποτέ και πουθενά τζαμί στην Αθήνα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-pote-kai-pouthena-tzami-sthn-athhna-binteo1#ixzz4NowgYwbU