ΟΙ ΝΕΕΣ «ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ

 kke_skroutz

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Να, λοιπόν, που είχαμε και νέες «προκλήσεις» -σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ολιγαρχών του πλούτου- από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, στην βουλή, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την «κοινωνική οικονομία».

Ποιες ήταν οι «προκλήσεις»; Ο επίλογος της ομιλίας του συναγωνιστή βουλευτή Μεσσηνίας Δ. Κουκούτση, που είπε ότι «ο εθνικισμός δεν είναι φάντασμα, αλλά μία πραγματικότητα και ερχόμαστε» και η φράση «ο χρυσαυγίτης είναι και ανθρωπιστής» του συναγωνιστή βουλευτή Κερκύρας Γ. Αϊβατίδη.

Σ’ αυτές τις «απειλές» (!!!) και «αθλιότητες» (!!!), έσπευσαν να απαντήσουν οι βουλευτές του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας, και νοσταλγοί του πιο απάνθρωπου καθεστώτος που πέρασε από τον πλανήτη, τα θύματα του οποίου είναι πάνω από 100 εκατομμύρια και του αρχισφαγέα των λαών (με πρώτο τον δικό του λαό!) Στάλιν, οι οποίοι είπαν το γνωστό και χιλιοακουσμένο «ποίημα» περί «εγκληματιών» και τα ρέστα.

Κι όταν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής ζήτησαν εκ νέου το λόγο για να απαντήσουν, ο αντιπρόεδρος της βουλής Κουράκης (πρώην ΚΚΕ και νυν ΣΥΡΙΖΑ…), τηρώντας τις σταλινικές παραδόσεις, δεν τους τον έδωσε.

(ΥΓ) 1: «Στις πύλες των εργοστασίων οι χρυσαυγίτες στέκονται δίπλα στους επιχειρηματίες, κόντρα σε όσους αγωνίζονται για τη βελτίωση της ζωής τους», είπε ο κουκουές Κατσώτας. Ποιών εργοστασίων, σύντροφε; Υπάρχουν εργοστάσια στην Ελλάδα και δεν το ξέρουμε;

(ΥΓ) 2: Η Χρυσή Αυγή ελέγχθηκε εξονυχιστικά τρεις φορές από το ΣΔΟΕ, από το 2012 και μετά! Και δεν βρέθηκε ούτε ένα ευρώ «μαύρου» χρήματος στα ταμεία της. Από την άλλη, το… τιμημένο κουκουέ αρνείται πεισματικά οποιονδήποτε έλεγχο των οικονομικών του. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί θα βγουν στη φόρα οι πάμπολλες «επιχειρηματικές» του δραστηριότητες και θα φρίξει ο κόσμος;

(ΥΓ) 3: Συντρόφια ερχόμαστε και σας στέλνουμε το ΣΔΟΕ!