ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ! ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ»!

1549503a0e16e4b9ae336c2600c319b4_l

 

Πως είπατε; Τα «προσφυγόπουλα» είναι εμβολιασμένα, δια πάσαν νόσον; Σας γελάσανε! Κι αυτό δεν το λέμε εμείς οι… ρατσιστές, το παραδέχεται το ίδιο το υπουργείο Υγείας:

«Το Υπουργείο Υγείας είναι προσηλωμένο στον στόχο της προστασίας του δικαιώματος στην εκπαίδευση και του δικαιώματος στην υγεία όλων των παιδιών που ζουν στη χώρα μας.

Ο εμβολιασμός των παιδιών στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων-Μεταναστών γίνεται με προγραμματισμό και συντονισμό από το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και με βάση τις αποφάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών. Ο εμβολιασμός στα Κέντρα Φιλοξενίας και άλλους χώρους φιλοξενίας προχωρά κανονικά και αναμένεται ο πρώτος κύκλος να ολοκληρωθεί εντός του μηνός».

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος εμβολιασμού, παρόλα αυτά το υπουργείο του Φίλη έσπευσε ν’ ανοίξει από προχθές τα σχολεία των παιδιών μας στα «προσφυγόπουλα», εμβολιασμένα και μη!

Άρα, τα συντρόφια είναι πολύ επικίνδυνα και παίζουν με την υγεία των παιδιών μας, κι αυτό δεν πρέπει ν’ αφήνει αδιάφορο κανέναν Έλληνα γονέα!