Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΦΛΩΡΩΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ! ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

imagehandler-4

Όπως το περιμέναμε, η τρομοκρατία των μεταφερόμενων κόκκινων σκυλιών των Τσίπρα και Καμμένου δεν είχε κανένα αποτέλεσμα στο Ωραιόκαστρο. Και επέφερε το αντίθετο αποτέλεσμα απ’ αυτό που προσδοκούσαν τα «πουτανάκια των δανειστών» και τα παρακρατικά καρακόλια τους.

Έτσι, συνέλευση έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο (το οποίο βρώμισαν τις προηγούμενες ημέρες οι παρακρατικοί με απειλητικά συνθήματα…) πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι του δήμου Ωραιοκάστρου και αποφάσισαν να συστήσουν σύλλογο που θα τους εκπροσωπεί για το ζήτημα της εκπαίδευσης των «προσφυγόπουλων» στα ίδια σχολεία με τα παιδιά τους, δηλώνοντας αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο. Σε αντίθετη περίπτωση, απειλούν με αποχή των δικών τους παιδιών!

Μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης, έψαλλαν τον εθνικό ύμνο και έκαναν έπαρση της σημαίας, για να τα βλέπουν και να σκάνε οι παρακρατικοί πουτανογιοί!

(ΥΓ): Δε σας φοβάται κανείς! Συνεχίστε παρακρατικά τσουτσέκια να προκαλείτε την κοινωνία! Συνεχίστε να ανεβάζετε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!

 

metanastes-1