ΤΑ… ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ… ΕΦΤΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ 80 ΧΡΟΝΩΝ!

card001-1050x700_0

Γράφει ο Αντίοχος

Τα 80 χρόνια από τη γέννηση του μαρξιστικού παρακράτους είχαμε χθες 4 Οκτωβρίου και φρόντισαν να μας τη θυμίσουν με πανηγυρικό δημοσίευμά τους τα κόκκινα σκυλιά των λακέδων της Μέρκελ, του Σόρος και του διεθνούς σιωνιστικού κεφαλαίου!

Πρόκειται για την περιβόητη «Μάχη της Cable Street», που έγινε στο Λονδίνο και ήταν η πρώτη αντισυγκέντρωση σε συγκέντρωση εθνικιστών στην ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, το εθνικιστικό κόμμα του Oswald Mosley είχε προγραμματίσει συγκέντρωση στο κέντρο του Λονδίνου στις 4/10/1936. Ακολούθως, με την καθοδήγηση του βρετανικού κατεστημένου, που έβλεπε τους εθνικιστές να αυξάνουν συνεχώς τις δυνάμεις τους, της σοβιετικής πρεσβείας (κατόπιν προσωπικής εντολής του χασάπη Στάλιν) και των σιωνιστικών οργανώσεων, οργανώθηκε αντισυγκέντρωση στον ίδιο χώρο. Κι όταν άρχισε η συγκέντρωση των εθνικιστών, οι «αντιφασίστες» (εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν εκμισθωμένοι για την περίπτωση τραμπούκοι των κακόφημων μπαρ του Λονδίνου, νταβατζήδες, έμποροι ναρκωτικών κι όλος ο υπόκοσμος της πόλης…) έδωσε σκληρές μάχες με την Αστυνομία, για να… μην δώσει με τους εθνικιστές. Οι μόνες «μάχες» που καταγράφηκαν κατά των εθνικιστών, ήταν κάποιες ύπουλες επιθέσεις ομάδων σιωνιστών-κομμουνιστών σε μεμονωμένους εθνικιστές, μετά το τέλος της συγκέντρωσης.

80 χρονών, λοιπόν, το μαρξιστικό παρακράτος! Γέρασε και ήρθε η ώρα να ψοφήσει! Έτσι κι αλλιώς, δεν έχει πλέον καμία θέση στην Νέα Ευρώπη των Εθνών, που αναγεννιέται!