ΚΑΙ ΟΙ… ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

voridis_kaneli

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Όπως αποκαλύψαμε χθες, η πλειοψηφία της Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Ιατρών της Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), αποφάσισε και χρηματοδότησε, με άγνωστο χρηματικό ποσόν, το ροπαλοφόρο τραμπουκαριό του ΠΑΜΕ, με χρήματα που προέρχονται από συνδρομές των περιφερειακών ενώσεων των νοσοκομειακών γιατρών, των οποίων τα έσοδα προέρχονται από υποχρεωτική κατακράτηση από τον μισθό των μελών τους!

Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει το «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει», γιατί στην πλειοψηφία της ΟΕΝΓΕ που πήρε αυτή την απόφαση δεν ήταν μόνον το… τιμημένο κουκουέ. Ήταν και οι συνδικαλιστές της νουδούλας (των… σκληρών Μπουμπούκων!), του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, των Λαφαζανίστας και της ΑΝΤΑΡCIA που ψήφισαν υπέρ της χρηματοδότησης του… τιμημένου, ενώ μειοψήφησαν τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ – μάλλον από… ζήλια.

Ρίχτε, λοιπόν, μια… μούντζα στους περιφερόμενους «υπερδεξιούς» κομματάρχες της νουδούλας, που θα σας ζητήσουν στις επόμενες εκλογές να ψηφίσετε την νουδούλα για να φύγουν οι κομμουνιστές από την εξουσία «και μετά βλέπουμε»!