3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ – Ο ΘΕΡΙΣΤΗΣ ΗΡΘΕ! – ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ! ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Ήταν πρωί Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου. Η είδηση βαριά. Και άδικη. Συνέλαβαν τον Αρχηγό. Το πρώτο μούδιασμα διαδέχθηκε η ευθύνη. Έπρεπε να τρέξω με τους άλλους συναγωνιστές μου, να συμπαρασταθώ στην αδικία και να καταγγείλω την παρανομία των σποράδων του μίσους. Η Διαδικασία σύλληψης, και η προφυλάκιση λίγες μέρες μετά, ήταν παντελώς, άδικη, αντισυνταγματική και είχε υπαγορευθεί από ξένα κέντρα εξουσίας. Αυτό ήταν σαφές! Και αποδείχθηκε στην πορεία.

Όσα συνέβησαν απο εκείνο το Σάββατο της πρώτης σύλληψης και εκείνης της Πέμπτης της προφυλάκισης του Αρχηγού, όπως ακριβώς συνέβησαν, θα πρέπει να γραφτούν στις σελίδες των βιβλίων της ιστορίας με μελανά χρώματα, ως πισωγύρισμα της πατρίδας μας στις πιο μαύρες μέρες που θυμίζουν πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων σε όλο τον κόσμο!

Σε ποια πολιτισμένη χώρα έχει φυλακιστεί λαοφιλής αρχηγός κόμματος και έχει διωχθεί συλλήβδην η κοινοβουλευτική ομάδα, μέλη και οπαδοί νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος με επιρροή στην κοινωνία άνω του 30% χωρίς κατηγορίες.

Συναγωνιστές, και συναγωνίστριες, περάσαμε δια πυρός και σιδήρου! Μας απείλησαν, μας φίμωσαν, μας έδιωξαν απο δουλειές, φυλακίστηκαν πολλοί, με πρώτο τον Αρχηγό μας, δολοφονήθηκαν δυο παλικάρια, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης, των οποίων ο θάνατος μένει χωρίς δικαίωση όσο ο φονιάς γυρνά ελεύθερος και ατιμώρητος.

Μέσα από τις μικρές η μεγάλες μάχες, αυτών των τριών ετών κάναμε πράξη την προφητική φράση του Αρχηγού: Veni Vidi Vici..

μιχαλολιακοσ

Ας μην πανηγυρίζουμε,  γιατί η παράνομη δίκη συνεχίζεται αν και το κατηγορητήριο έχει ξεφτιλιστεί!

Αφήστε αυτούς να κάνουν την δουλειά τους και ας κάνουμε κι εμείς την δίκη μας! Έχοντας την σοφία και την δύναμη του παρελθόντος.

Από σήμερα καλούμαστε να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες! Δεν είναι η ώρα, ούτε να γλείφουμε σαν σκυλιά τις πληγές μας, ούτε να κάνουμε μνημόσυνα άλλα πέρα των δυο παλικαριών…

Τώρα χρειαζόμαστε την δύναμη να δηλώσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, πως στις πιο δύσκολες στιγμές για τον τόπο, εμείς είμαστε όρθιοι, είμαστε ενωμένοι, και με αρχηγό τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο είμαστε αποφασισμένοι κι ακλόνητοι.

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 70

Το ότι βρισκόμαστε καταμεσής μιας οικονομικής κρίσης η οποία έχει αποκαλύψει και μια κρίση ηθικής και αξιών, αλλά και πως το έθνος μας βρίσκεται σε πόλεμο απέναντι σε ένα εκτεταμένο δίκτυο κερδοσκοπίας εις βάρος μας, πλέον το αντιλαμβάνονται όλοι.

Η οικονομία μας έχει αποδυναμωθεί πολύ, συνεπεία της απληστίας και της ανευθυνότητας ΌΛΩΝ των κυβερνήσεων που ακολούθησαν από το 1974 έως σήμερα, λόγω της συλλογικής αποτυχίας του συστήματος που είχε καθήκον να προετοιμάσει το έθνος για μια νέα δύσκολη εποχή.

Ο λαϊκισμός πλέον, χρεοκόπησε, ενώ όλη αυτή η ψεύτικη ρητορεία δήθεν «υπέρ του λαού», που τελικώς μοίραζε προνόμια για λίγους, σε βάρος του λαού, εξαγόραζε συνειδήσεις και δεν έλυνε κοινωνικά προβλήματα, μοίραζε παροχές και δεν κάλυπτε ανάγκες, πλέον τελείωσε!

Όλο αυτό το καιρό, το σύστημα, δημιουργούσε νέους «προνομιούχους» χωρίς να το ενδιαφέρει αν αποκαθιστούσε ευκαιρίες για όλους.

Αποτέλεσμα;

Σπίτια και δουλειές χάνονται καθημερινά, επιχειρήσεις έκλεισαν και κλείνουν και κάθε μέρα στρατιές ανέργων ψάχνουν για μεροκάματο ή για εισιτήριο για το εξωτερικό…

Η υγειονομική μας περίθαλψη είναι πολύ ακριβή, ενώ το όργιο παραοικονομίας και υπέρ-κοστολόγησης φαρμάκων και υπηρεσιών μεγαλώνει τα ελλείμματα στα νοσοκομεία την ώρα που οι ασφαλισμένοι ταλαιπωρούνται από το εμπάργκο στις προμήθειες από τους απλήρωτους προμηθευτές. Και την κατάσταση αποτελειώνει το λεφούσι των λαθρομεταναστών που λυμαίνεται το ήδη διαλυμένο σύστημα υγείας, χρεώνοντας τους ήδη υπερχρεωμένους Έλληνες με δις ευρώ.

Τα σχολεία μας απογοητεύουν, δεν διδάσκουν, και οι μαθητές καρδιοχτυπούν στην σκέψη, τι δουλειά θα κάνουν μετά και πόσα χρόνια θα μείνουν άνεργοι ή αν θα χρειαστεί να φύγουν στο εξωτερικό, κάνοντας τους γονείς να μετρούν τα λιγοστά ευρώ τους, που ΔΕΝ τους βγαίνουν για τέτοια όνειρα.

Δεδομένα και στατιστικές, δείχνουν τους δείκτες της κρίσης να βυθίζονται καθημερινά και μαζί τους βλέπουμε μια εξασθένιση της εμπιστοσύνης των πολιτών στον τόπο μας.

Ένας επίμονος φόβος κυριαρχεί ότι η παρακμή της Ελλάδας είναι αναπόφευκτη και ότι η επόμενη γενιά, πρέπει να χαμηλώσει τις προσδοκίες. Αυτό είναι κάτι όμως που ΔΕΝ πρέπει να συμβεί.

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι υπαρκτές. Είναι σοβαρές και πολλές. Και δεν αντιμετωπίζονται ούτε εύκολα ούτε γρήγορα.

Αλλά πιστεύω ακράδαντα, ότι θα τα καταφέρουμε και θα τις αντιμετωπίσουμε, κάτω από την καθοδήγηση εκείνου που εμφύσησε στην ψυχή μας την αγάπη για την Πατρίδα. Τον φυσικό ηγέτη των Ελλήνων Εθνικιστών, τον αδίκως διωκόμενο Ν. Γ. Μιχαλολιάκο.

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 69

Γι αυτό λοιπόν, κηρύσσουμε το τέλος στα μικρό-παράπονα και στις ψεύτικες υποσχέσεις, στις αντεγκλήσεις και στα ξεφτισμένα δόγματα που για τόσο πολύ καιρό στραγγάλισαν την χώρα μας.

Σταματάμε ΤΩΡΑ την υποβάθμιση του εθνικού συμφέροντος, προς όφελος των λίγων εκείνων που θεώρησαν τον πατριωτισμό, δήθεν «ιδεολογική ακρότητα»!

Λέμε βροντερά ΟΧΙ στην κάλπικη ευημερία με δανεικά, σε βάρος των επομένων γενεών, χωρίς επενδύσεις, χωρίς παραγωγή, χωρίς ανταγωνιστικότητα.

Λέμε όχι στην έκπτωση αξιών και προτύπων.

Ήρθε η ώρα να επαναβεβαιώσουμε το ανθεκτικό μας πνεύμα και να επιλέξουμε τώρα να γράψουμε τις καλύτερες σελίδες στην ιστορία μας, να μεταλαμπαδεύσουμε αυτό τα βαρύτιμο δώρο, αυτή την ευγενή ιδέα που περνά από γενιά σε γενιά: ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι, είναι ελεύθεροι και ότι όλοι δικαιούνται μια ευκαιρία να αναζητήσουν την ευτυχία στην χώρα τους.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.

Η ευτυχία έχει χαθεί για εκείνους που ρίσκαραν, που έδρασαν, που επιχείρησαν στην χώρα ξενυχτώντας, στηρίζοντας την οικονομία μας, άνδρες και γυναίκες – τους μόχθους των οποίων δεν γνωρίζουμε – που μας βοήθησαν να διασχίσουμε το μακρύ, τραχύ μονοπάτι προς την κραταιά Ελλάδα, που οι κυβερνώντες κατάντησαν εν μια νυκτί προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, έρμαιη και αβοήθητη στην εισβολή των ξένων.

Η ευτυχία έχει χαθεί για εκείνους που για χάρη μας, φορτώθηκαν τα λιγοστά τους υπάρχοντα και διέσχισαν ωκεανούς αναζητώντας μια νέα ζωή για να φέρουν πίσω, επιστρέφοντας, συνάλλαγμα στην χώρα για να τους το κλέψει σε μια νύχτα ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς με το PSI του Παπαδήμου.

Η ευτυχία έχει χαθεί για τους απόδημους Έλληνες της διασποράς που τους αρνούνται το δικαίωμα της ψήφου ενώ την ίδια ώρα δίνουν ψήφο στους λαθρομετανάστες.

Η ευτυχία έχει χαθεί για εκείνους που για χάρη μας, μόχθησαν υπό άθλιες συνθήκες, άντεξαν και όργωσαν τη σκληρή γη. Για εκείνους που το 3ο ψηφισμένο μνημόνιο, από Πασοκ – ΝΔ – Σύριζα – Ποτάμι, και που θα εφαρμόσουν πάλι όλοι μαζί όποιος και αν βγει πρώτος, θα εξαϋλώσει φορολογώντας τους ως πλούσιους γαιοκτήμονες…

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 65

ΟΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ

ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ

ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ

ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, Η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,

Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,

ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ»…

Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα πλέον, έχει ενοχοποιηθεί και στοχοποιηθεί, όσο πουθενά αλλού στον κόσμο.

Οι εργαζόμενοί μας όμως, που παραμένουν άνεργοι, παραμένουν εξίσου παραγωγικοί με όταν ξεκίνησε αυτή η κρίση. Ο νους μας παραμένει εξίσου επινοητικός, τα αγαθά και οι υπηρεσίες μας εξίσου απαραίτητα με την περασμένη εβδομάδα, τον περασμένο μήνα ή τον περασμένο χρόνο.

Οι ικανότητές μας παραμένουν αμείωτες. Και θα είναι αυτές οι ικανότητες που θα μας βγάλουν απο την κρίση.

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 34

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

Ο καιρός που επαναπαυόμασταν, που προστατεύαμε μικροσυμφέροντα και αναβάλλαμε τις δυσάρεστες αποφάσεις έχει οπωσδήποτε παρέλθει.

Ξεκινώντας σήμερα, πρέπει να ανασκουμπωθούμε, να ξεσκουριάσουμε και να ξαναπιάσουμε δουλειά για να ανοικοδομήσουμε την νέα Ελλάδα που οραματιζόμαστε. ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!

Γιατί κακά τα ψέμματα…! Μόνο ΕΜΕΙΣ μπορούμε ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ. Και δεν είναι σχήμα λόγου, ή μια προσπάθεια επιβολής της θέσης μας.

Δείτε κοιτάξτε γύρω σας…Όπου και να κοιτάξουμε χρειάζεται δουλειά.

Η κατάσταση της οικονομίας απαιτεί τολμηρή και αστραπιαία δράση, και πρέπει να δράσουμε, όχι μόνο για να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας αλλά και για να βάλουμε νέα θεμέλια για ανάπτυξη. Και αυτό θα συμβεί ΜΟΝΟ εαν εφαρμοστεί το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Εαν δεν καπνίσει φουγάρο εργοστασίου και δεν τσαπιστεί η γη, εαν δεν εκμεταλλευθούμε μόνοι μας τα φυσικά κοιτάσματα της χώρας, πως αλλιώς;

Όλα μπορούμε να τα κάνουμε και θα τα κάνουμε προβάλλοντας τις ιδέες μας και τις αρχές μας.

ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ!

Γιατί είμαστε οι θεματοφύλακες αυτής της κληρονομιάς, αυτών των αρχών.

Καθοδηγούμενοι για μια ακόμη φορά από τις αρχές μας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις νέες απειλές που απαιτούν ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, συνεργασία και κατανόηση μεταξύ μας.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ! ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ!

Οι προκλήσεις μας μπορεί να είναι καινούργιες. Τα μέσα με τα οποία τις αντιμετωπίζουμε μπορεί να είναι καινούργια.

Αλλά οι αξίες από τις οποίες εξαρτάται η επιτυχία μας – η σκληρή δουλειά και η εντιμότητα, η τόλμη, το θάρρος και ο πατριωτισμός – είναι παλιές.

Και είναι αληθινές.

Αποτέλεσαν την ήρεμη δύναμη προόδου καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας μας. Αυτό που απαιτείται λοιπόν είναι μια επιστροφή σ’ αυτές τις αλήθειες.

Στην διαδρομή του καθενός σε αυτό το κόμμα ποτέ δεν ακολουθήσαμε παρακαμπτηρίους ή συμβιβασμούς.

H Χρυσή Αυγή, δεν ήταν και δεν είναι για λιπόψυχους. Δεν είναι για αυτούς που προτιμούν την αργία από την εργασία, ή αποζητούν τις απολαύσεις του πλούτου και της δόξας.

Αυτό που απαιτείται από εμάς τώρα είναι μια νέα εποχή υπευθυνότητας.

Η αναγνώριση από κάθε έναν από εμάς ότι έχουμε καθήκοντα έναντι του έθνους μας.

Του κόσμου εκεί έξω που περιμένει από εμάς Ελπίδα και Έμπνευση. Καθήκοντα που αποδεχόμαστε μετά χαράς, γνωρίζοντας καλά ότι δεν υπάρχει τίποτα τόσο ικανοποιητικό για το πνεύμα, τόσο καθοριστικό για τον χαρακτήρα μας, από το να δινόμαστε ολοκληρωτικά σε ένα δύσκολο έργο.

Αυτό είναι το τίμημα του να είσαι μέλος της Χρυσής Αυγής. Μέλος της Νέας Ελλάδας που οραματιζόμαστε και παλεύουμε να δημιουργήσουμε, βήμα βήμα.

Δεν ονειρευόμαστε θέσεις και οφίτσια. Δεν δεχόμαστε καν να πληρωνόμαστε από την Ιδέα μας για να λέμε όσα λέμε… 

Αλλιώς πως θα μιλούσαμε για την ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ;

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ.

ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ.

Εμείς δεν παραδίδουμε γη και ύδωρ στους τοκογλύφους! Το είπε ο Αρχηγός με σαφήνεια… 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!