ΦΡΙΚΗ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΗΛΙΚΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΒΙΑΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ» ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ!

viasmos-gynaikes-1000

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ το συριζοψεκασμένο λεχριταριό –με τη σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», ακόμα και του… κλαρινογαμπρού Μπουμπούκου- αψηφά τις αντιδράσεις των Ελλήνων γονέων και με ύφος χιλίων Στάλιν αποφασίζει και διατάσσει να στείλει με το ζόρι τα «προσφυγόπουλα» στα ίδια σχολεία με τα παιδιά μας (για να γίνει εφικτό το κατέβασμα των εικόνων του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων της Πίστεώς μας…), αποκαλύπτεται μια ιστορία φρίκης που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (και την έκρυψαν οι «αρχές» και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, για ευνόητους λόγους…) μέσα στο hot spot της Μόριας Λέσβου.

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερα ανήλικα «προσφυγόπουλα» -και μέλλοντες συμμαθητές των παιδιών μας!- από το Πακιστάν βίασαν ομαδικά ένα επίσης ανήλικο «προσφυγόπουλο» από το Πακιστάν, ετών 16 (κατ’ εφαρμογήν του οθωμανικού δικαίου…).

Το θύμα κατήγγειλε το συμβάν σε υπαλλήλους του hot spot και υποβλήθηκε άμεσα σε ιατροδικαστική εξέταση, τα ευρήματα της οποίας επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες του.

Έλληνες γονείς ξυπνάτε! Αψηφήστε την μαρξιστική τρομοκρατία και προστατεύστε τα παιδιά σας!