ΔΝΤ: ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ… ΠΑΡΤΕ ΝΑ’ ΧΕΤΕ!

 

moria-1

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Όταν λέμε ότι το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης δεν είναι αυθόρμητο, αλλά χειραγωγούμενο από τους παγκόσμιους αφέντες (τοκογλύφους) της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για την διάλυση των εθνών-κρατών της Ευρώπης, κάποιοι αμφιβάλλουν, θεωρώντας μας «υπερβολικούς», «συνομωσιολόγους» και τα ρέστα.

Ας διαβάσουν την παρακάτω έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου – Λησταρχείου για τα… οφέλη της λαθρομετανάστευσης και τα… ξαναλέμε:

«Οι μεταναστεύσεις μπορεί να προκαλούν κοινωνικές εντάσεις και εχθρικές πολιτικές αντιδράσεις στις χώρες φιλοξενίας, όμως η εμπειρία από το παρελθόν υποδεικνύει ότι μπορούν επίσης να παράσχουν ευεργετήματα όσον αφορά την ανάπτυξη, την παραγωγικότητα και την αντιμετώπιση της γήρανσης του πληθυσμού.

Εάν το ποσοστό των μεταναστών (στο σύνολο του ενήλικου πληθυσμού μιας χώρας) αυξηθεί κατά μία μονάδα, το κατά κεφαλή ΑΕΠ μπορεί να ενισχυθεί κατά 2% μακροπρόθεσμα.

Η γρήγορη ενσωμάτωση αυτών των νέων πληθυσμών είναι κρίσιμης σημασίας και πρέπει να ενισχυθεί με μέτρα που ενδεχομένως να αποδειχθούν βραχυπρόθεσμα δαπανηρά για τη χώρα υποδοχής, για παράδειγμα με την εκμάθηση της γλώσσας ή την επαγγελματική εκπαίδευση των μεταναστών».

(ΥΓ): Αφελέστατη απορία: αλήθεια, πως συμβαίνει να συμφωνάνε σ’ ένα τόσο σπουδαίο ζήτημα –και μάλιστα στα φανερά- με τους καπιταλιστές οι… επαναστάτες κομμουνιστές; Μπορεί αυτό να μας το εξηγήσει κάνας μαρξιστής ινστρούχτορας;