ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΤΙ ΚΑΛΑ!

papagaliak-internet__article

Γράφει ο Αντίοχος

Μια ακόμα κοινή στρατιωτική άσκηση της μνημονιακής Ελλάδος με το σιωνιστικό Ισραήλ ολοκληρώθηκε, επί ελληνικού εδάφους. Μας ενημερώνουν σχετικά τα διαδικτυακά παπαγαλάκια του Καμμένου, πανηγυρίζοντας γιατί ο δικός τους μετέτρεψε την Ελλάδα σε ισραηλινό προτεκτοράτο:

«WHITE and BLUE SKY 2016» Το Ισραήλ έχει «δέσει» Ελλάδα.

Το Ισραήλ έχει «δέσει» Ελλάδα»… Και γιατί το λέμε αυτό ; Το Ισραήλ μέσα στο χρονικό διάστημα τριών ετών έχει Πραγματοποίηση πάμπολλες ασκήσεις. Η σύσφιξη σχέσεων καλά κρατεί..!! Με τα γεωπολιτικά στο κόκκινο η Ελλάδα συνάπτει στενές σχέσεις με χώρες του Νότου. Στην 110 Πτέρυγα μάχης στάθμευσαν για δέκα ημέρες η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία με ελικόπτερα Sikorsky UH-60 Black Hawk και Sikorsky CH-53 Sea Stallion…».

Εις ότι αφορά την στάθμευση στρατιωτικών δυνάμεων του σιωνιστικού τρομοκράτους, υπάρχει σχετική συμφωνία την οποία είχε υπογράψει από πέρυσι ο Καμμένος (με το πρόσχημα ότι η Ελλάδα κινδυνεύει από το… Ιράν!!!), κι όπως αποκάλυψε τότε η Jerusalem Post «αυτή είναι η πρώτη συμφωνία αυτού του τύπου που υπογράφτηκε μεταξύ του Ισραήλ και μιας άλλης στρατιωτικής δύναμης εκτός των ΗΠΑ».

Εύγε του ψεκασμένου (που όπως έγραφε προ 4 ετών το «Βήμα», σε άρθρο του σχετικά με τις σχέσεις των Ελλήνων πολιτικών με τον ξένο παράγοντα: «Ο κ. Καμμένος διατηρεί επαφές με ισραηλινούς κύκλους και συνομιλεί υπερατλαντικά»)! Εκεί που η Ελλάδα ήτανε αμερικανικό προτεκτοράτο («πεδίο βολής φτηνό που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι…», όπως έλεγε και το τραγούδι του κομμουνιστή Μικρούτσικου), τώρα είναι και ισραηλινό! Αυτός είναι… πατριώτης, να μας ζήσει!