Ε ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ… ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ CIA ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ, ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΖΟ!

leventis-mparozo

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτός από τον mister Tsipra, στην Αμέρικα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ο πρόεδρος Βασίλης. Μάλιστα, τους είχαν προσκαλέσει (τον Λεβέντη και τον Tsipra) οι ίδιοι οικοδεσπότες, για το συνέδριο Concordia Summit 2016 (συνήθως οι «οικοδεσπότες» είναι της CIA και εμφανίζονται με διάφορα προσωπεία…), άσχετα αν δεν εμφανίστηκαν μαζί – για να μην… καρφώνονται.

Με τον τρόπο αυτό, ο γραφικός Λεβέντης με τους φραπέδες και τις πίτσες, που κάποτε ωρυόταν κι έριχνε… κατάρες στις μεταμεσονύκτιες τηλεοπτικές του εκπομπές κι όλοι τον είχανε πάρει στην πλάκα και στο δούλεμα, έκανε το ντεμπούτο του στα μεγάλα σαλόνια της CΙΑ αγκαλιά με τον Μπαρόζο, πρώην πρόεδρο της Κομισιόν και νυν του τοκογλυφικού κολοσσού Goldman Sachs! Δεν έχει σημασία τι είπε σ’ αυτό το συνέδριο ο πρόεδρος Βασίλης και ποιους είδε κατά την παραμονή του στην Αμέρικα, παρά μόνον ότι βρέθηκε κει προσκεκλημένος. Και το ότι οι παγκόσμιοι αφέντες έχουν ξεπέσει σε τύπους σαν τον Λεβέντη, σημαίνει ότι το τέλος τους πλησιάζει!  

(ΥΓ): Εκείνους που ειλικρινά λυπάμαι, είναι κάποιους από τους ψηφοφόρους του… αντισυστημικού Λεβέντη, που εύρισκαν την Χρυσή Αυγή… πολύ ακραία και που ψήφισαν Ένωση Φραπέδων για να… ταρακουνήσει το σύστημα – ντόπιο και ξένο. Βρε τους καψερούς, σε τι λούμπα έπεσαν! Είναι και… λεβέντες…