8.000 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΠΕΖΟΥ! ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ!

mpezos

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Στην Ελλάδα του 3ου Μνημονίου, του αριστερού, του ενός εκατομμυρίου ανέργων, της φτώχειας και της δυστυχίας, κάποιοι συνεχίζουν να μασάνε καλά: τα κομμούνια!

Όπως αποκαλύπτεται, λοιπόν, η εκπομπή… βαριάς κουλτούρας που παρουσιάζει στην κρατική τηλεόραση (την οποία πληρώνουν αδρά όλοι οι αγρίως φορολογούμενοι Έλληνες…) ο γνωστός αριστερός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, υπό τον τίτλο «Μιλώντας για το Θέατρο» και η οποία ασχολείται με τη θεατρική επικαιρότητα (δηλαδή την παρακολουθούν ελαχιστότατοι – όσο μπορούν να κρατηθούν ξύπνιοι…) έχει συνολικό κόστος 100.116 ευρώ, συν ο ΦΠΑ, για 12 επεισόδια. Ήτοι, 8.000 το επεισόδιο!!! Ψιλοπράματα!

Απαντώντας δε για το εξωφρενικό κόστος της εκπομπής του, ο αριστεροκουλτουριάρης Μπέζος φρόντισε να προκαλέσει το λαϊκό αίσθημα, λέγοντας αυτάρεσκα: «Είναι ακριβό. Μου αξίζει». Πιθανότατα ήθελε να πει «Μου αξίζει γιατί είμαι αριστερός», αλλά… κρατήθηκε. Άλλωστε, τα ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται! Αφήστε δε που υπάρχει και το… ηθικό πλεονέκτημα της… αγίας αριστεράς!