ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ! ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

 

allileggyes

Αφού ηττήθηκαν κατά κράτος οι παρακρατικοί προβοκάτορες των Τσίπρα και Καμμένου, ανέλαβε το υπερκράτος (του τριτομνημονιακού ψευδοκράτους…) να… καθαρίσει, δια της κατατρομοκράτησης των ξεσηκωμένων κατοίκων της Λέσβου!

Έτσι, με μια φωτογραφία ανά χείρας, οι αρλεκίνοι των μυστικών υπηρεσιών ψάχνουν να βρουν τις ταυτότητες των αγανακτισμένων Ελλήνων που χθες το πρωί αποδοκίμασαν αγρίως τις τέσσερις «αλληλέγγυες», που στάλθηκαν ως «καμικάζι» στην συγκέντρωση των κατοίκων για να τους προκαλέσουν, προκειμένου να τους ασκήσουν διώξεις, προς φρονηματισμό και των υπολοίπων!

Επειδή, όμως, κάποιοι μπορεί να έχουν… χάσει επεισόδια, να τα κάνουμε πιο λιανά. Χθες, σε κάποιο σημείο της διαδρομής της πορείας των κατοίκων της Μόριας, εμφανίστηκαν τέσσερις «αλληλέγγυες», που είχαν πρωταγωνιστήσει το απόγευμα της Κυριακής στην προσβολή της ελληνικής σημαίας, παρενοχλώντας την καθιερωμένη υποστολή της από στρατιωτικό άγημα. Σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ: «Για κακή τους τύχη, εκείνη την ώρα πέρναγαν μπροστά από το δημαρχείο τέσσερις κοπέλες, αλληλέγγυες, που αναγνωρίστηκαν από μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς ήταν παρούσες στα χθεσινά μικροεπεισόδια…».

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, οι τέσσερις «αλληλέγγυες» δεν έτυχε βεβαίως να περνούν από κει που βρίσκονταν οι συγκεντρωμένοι, αλλά στάλθηκαν εκεί για να προκαλέσουν επεισόδιο. Μόλις περνούσε η πορεία από μπροστά τους, άρχισαν να τσιρίζουν διάφορα («φασίστες», «οι μετανάστες είναι αδέρφια μας», κ.λπ.), για να γίνουν αντιληπτές. Όταν αυτό συνέβη, μεγάλο μέρος του οργισμένου κόσμου κινήθηκε προς το μέρος τους για να τις λιντσάρει, αλλά εμποδίστηκε από κάποιους εκ των συγκεντρωμένων που κατάλαβαν ότι πρόκειται περί παγίδας. Και το μόνο που συνέβη, ήταν κάποια αντικείμενα που πέταξαν ορισμένοι προς το μέρος τους. Βεβαίως, αυτές αργότερα δήλωναν στα καθεστωτικά ΜΜΕ, ότι τις «ξυλοκόπησαν οι χρυσαυγίτες»…

Οι δικαστικές διώξεις των Ελλήνων δεν θα περάσουν!