ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ.

love_boat

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Το έχουμε επισημάνει δεκάδες φορές, το έχουμε επαναλάβει εκατοντάδες, οι τριτοκοσμικοί εισβολείς στους οποίους η κυβέρνηση των ανθελλήνων και εθνομηδενιστών  αφ ενός μεν απλώνει κόκκινο χαλί για να έρθουν στη Χώρα μας, αφ ετέρου δε τους στήνει με το υστέρημα που δικαιωματικά ανήκει στον Ελληνικό Λαό Κέντρα Φιλοξενίας, για να μην «κακοπέσουν» και «ταλαιπωρηθούν» και ευελπιστούν στα πλαίσια της πολυπολιτισμικότητας να τους εντάξουν στις τοπικές κοινωνίες, ήρθαν από χώρες με διαφορετική νοοτροπία και διαφορετικό τρόπο σκέψης, όπου κυριαρχούν ο μεσαιωνισμός, ο φανατισμός, το μίσος και η περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή. Από χώρες που είναι νόμιμη η παιδεραστία, που νεαρά κορίτσια λιθοβολούνται μέχρι θανάτου, επειδή αρνήθηκαν να παντρευτούν, που άνθρωποι καίγονται ζωντανοί, επειδή έκοψαν ένα φρούτο από το δένδρο του γείτονα, που γυναίκες βιάζονται ομαδικά και κατόπιν απαγχονίζονται για να διασκεδάσουν οι βιαστές, που ο άγριος βασανισμός ζώων αποτελεί καθημερινή διασκέδαση. Τα προαναφερόμενα δεν αποτελούν, ψέματα ή υπερβολές, αλλά συμβάντα που αναφέρουν καθημερινά τα ΜΜΕ με οπτικοακουστικό υλικό.

Σε αυτά λοιπόν τα άτομα η κυβέρνηση του κυρίου Τσίπρα, άνοιξε τα σύνορα και τους στοίβαξε στα νησιά, στις πόλεις και στα χωριά τους. Ήρθαν φέρνοντας μαζί τους εκτός από την προσωπική τους κακομοιριά και την εξαθλίωση, τις αρρώστιες και τη βαρβαρότητά τους την οποία εκδηλώνουν καθημερινά και σε κάθε ευκαιρία. Εχθές λοιπόν οι λαθρομετανάστες  στον καταυλισμό της Μόριας στη Λέσβο κατά τη διάρκεια επεισοδίων που ξέσπασαν μέσα στον καταυλισμό, διότι όπως προείπαμε μέσα στην κουλτούρα και τον τρόπο συμπεριφοράς τους, είναι η επίθεση και η βιαιοπραγία, ως καθημερινές πρακτικές, πυρπόλησαν τον καταυλισμό με αποτέλεσμα την σχεδόν ολοσχερή καταστροφή του. Έτσι λοιπόν εγκατέλειψαν το φλεγόμενο hot spot για να σωθούν και αναζήτησαν καταφύγιο στη γύρω περιοχή. Ένας μεγάλος αριθμός ατόμων, προσπάθησε να κατευθυνθεί στην πόλη της Μυτιλήνης, αλλά ευτυχώς εμποδίστηκε από τις αρχές και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο hot spot. Θεωρούμε τι η πυρκαγιά δεν ήταν τυχαία ή απόρροια των συγκρούσεων, αλλά προσχεδιασμένη με σκοπό την ολοσχερή καταστροφή του καταυλισμού, προκειμένου να υποχρεώσουν την κυβέρνηση να τους προωθήσει στις μεγάλες πόλεις της Χώρας.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι με την πυρκαγιά κάηκαν και δεκάδες στρέμματα με ελαιοκαλλιέργειες που ανήκουν σε κατοίκους της γύρω περιοχής.

Το τελευταίο προκάλεσε την οργή και την αγανάκτηση των κατοίκων, οι οποίοι εδώ και ένα χρόνο βιώνουν ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρείας περιτριγυρισμένοι από χιλιάδες λαθρομετανάστες, βλέποντας την καθημερινότητά τους να καταστρέφεται και τις ζωές τους και τις περιουσίες τους να κινδυνεύουν την κάθε στιγμή.  Και όλα αυτά χάριν των συφιλιδικών ιδεοληψιών μιας κυβέρνησης ανικάνων και ανεύθυνων.

Τι σκοπεύουν όμως να πράξουν οι σαλτιμπάγκοι του Μαξίμου, μετά την καταστροφή του καταυλισμού;;; Τι μέτρα προτίθενται να λάβουν απέναντι στους βάνδαλους ταραξίες;;;

Αντί να φορτώσουν σε αεροπλάνα όλους αυτούς που έκαψαν τον καταυλισμό – δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την «ευγνωμοσύνη» τους για τη φιλοξενία και την περίθαλψη που τους παρέχει αυτή η Χώρα και που δεν τους άφησε να βουλιάξουν στον πάτο του Αιγαίου – με προορισμό τους τόπους από τους οποίους μας κουβαλήθηκαν απρόσκλητοι, σχεδιάζει να ναυλώσει πλοίο, κάτι σαν το Love boat (!!!!!!!) το οποίο θα δέσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης και θα λειτουργήσει ως πλωτό ξενοδοχείο. Αλήθεια πόση αθλιότητα εις βάρος του Ελληνικού Λαού, έχουν ακόμη να επιδείξουν, όλοι αυτοί που η κατάρα τους έφερε να κυβερνούν τις ζωές μας;;;;;;

Ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα περισσότερα ΜΜΕ για μια ακόμη φορά διαστρεβλώνουν την αλήθεια, προσπαθώντας να υποβαθμίσουν και να μειώσουν τη σημασία της Λαϊκής οργής και αγανάκτησης, αναφέροντας ότι «ακροδεξιά» στοιχεία εκμεταλλεύονται την τεταμένη κατάσταση και προσπαθούν να οξύνουν όσο δεν πάει τα πνεύματα, προκειμένου να δημιουργήσουν Λαϊκή έκρηξη.

Κατ αρχάς τα «ακροδεξιά» στοιχεία, δεν κάνουν απολύτως τίποτα και γιατί να κάνουν άλλωστε αφού τα πάντα τα κάνει η κυβέρνηση, με την απόλυτη και αφόρητη περιφρόνηση που δείχνει προς τον Ελληνικό Λαό γενικότερα και ειδικότερα προς τις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες υποφέρουν κάτω από το βάρος της παρουσίας των χιλιάδων λαθρομεταναστών τους οποίους η ίδια οδήγησε στις αυλές των σπιτιών τους.

Συγκεκριμένα οι κάτοικοι των διαφόρων περιοχών στους οποίους η κυβέρνηση έκανε τη μεγάλη «τιμή» να δημιουργήσει στον τόπο τους, hot spots εδώ και πολλούς μήνες βιώνουν μια αφόρητη κατάσταση οικονομικής, κοινωνικής και πολιτισμικής παρακμής, πέραν της επικινδυνότητας η οποία κυριαρχεί πλέον στη ζωή τους. Συνειδητοποιώντας δε μέρα με την ημέρα, όλο και περισσότερο την απόλυτη αδιαφορία της κυβέρνησης Τσίπρα της οποίας η όλη ενεργητικότητα, όταν δεν επιβάλει νέους φόρους  και δεν μειώνει μισθούς και συντάξεις, εξαντλείται στην φροντίδα και την μέριμνα της καλοπέρασης των χιλιάδων λαθρομεταναστών και σε σχεδιασμούς ένταξής τους στην ελληνική κοινωνία, επιφέροντας έτσι μια φυλετική και πολιτισμική Γενοκτονία.

Αλήθεια ρώτησαν ποτέ κάποιον από τους κατοίκους των περιοχών που συνειδητά και σχεδιασμένα καταστρέφουν, αν θέλουν τους «καημένους» και «δυστυχείς» τριτοκοσμικούς στον τόπο τους; Στις γειτονιές και στα χωριά τους;; Στα σχολεία των παιδιών τους;; Να τους βλέπουν καθημερινά να αλληλοσφάζονται μέσα στους καταυλισμούς, μέχρι τελικά να αποφασίσουν να ενωθούν και να στραφούν κατά του ελληνικού πληθυσμού;;;; Γιατί αυτό είναι θέμα χρόνου να γίνει.

Η Ελληνική κοινωνία πλέον είναι ένα καζάνι που βράζει. Οι Έλληνες Πολίτες δεν αντέχουν τους εθνομηδενιστές και τους δοσίλογους. Τους ανίκανους και ανεύθυνους και απαιτούν πίσω τη ζωή τους. Πέραν από πολιτική και ιδεολογικές τοποθετήσεις.

Διότι όπως οι κυβερνώντες κατάντησαν την Ελλάδα, ομιλούμε πλέον για θέμα επιβίωσης.